2789
عنوان

میکروبلدینگ

814 بازدید | 33 پست

لطفااا من و دریابین!

🥴

ابروهای پروو خوبی دارم !اما بالاش یکم ریخته/: وسوسه شدم برای عروسی ک پس فرداست !میکرو کنم !ک ابروهام نیاز ب ارایش نداشته باشه چون کمون ابروهام کم پشت بود گفتم میکرو بزنم اون قسمتا پر شه ن ک عین چسب برق همه ی ابروهام مشکی مشکی شه!الان مث چی پشیمونم !میترسم ابروهای خودم بریزه !پس فردا مراسم و دیشب میکرو کردم هنوز پهن وحشتناک پهن!!!نمیخام زیاد بمونه !چون واقعا من فک مردم فوقش ی ماه بمونه پوستمم چرب !ناراحتم !وسواس گرفتم!ابروهای خودم خوب بود اینهمه نگه داشتم خالی هاش پرشه ولی خو اونجور نشد ک خواستم !اینهمه اصلاح نکردم ولی خو نشد!!!  حالا من چ کنم؟؟در میاد در نمیاد؟؟نکنه ابروهام ناقص بشه؟؟؟من و وسواس میکشه قطعااا نکنه چن سال بمونه!؟؟؟

اخه دروز مونده ب عروسی میکرو میکنی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🙄اگ الان بزنیتا چند روز پررنگو زشته چجور میخای بری تو عروسی

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
میکرو که تا سه روز اب نباید بخوره و زخمه زخماش تا یه هفته هستش

اخهههه من هیییببچ اطلاعی نداشتم ارایشگر نفهمممم میدونس ما عروسی داریم خدا لعنتش  کنههههه من با این قیافه دکتر جکولی کجا برم 😭😭😭همه رفتن خودشون خوشگل کردن من جن شدم 

اخهههه من هیییببچ اطلاعی نداشتم ارایشگر نفهمممم میدونس ما عروسی داریم خدا لعنتش  کنههههه م ...

بذو حموم بسابون بعدشم‌پوستت چربه نرو ترمیم موندگاری نداره دوستم نرف ترمیم دوماهه پاک شد خودش

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
اگه بشورم کمرنگ میشه؟؟

نباید بشوری..

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
مگه زخم نیس میشه شست؟ چقدر ازت گرفت؟

چهارصد فک کنم !زخم چرا ولی من ابروهام همینجوری با ی سایه خیلی خوشگل می‌شد الان اینارو میبینم حالم از ریختم ب هم میخوره🥴عروسی  !اونم ی جا ک خیلی برام مهم خوشگل باشم من ک نمیدونستم میکرو چجوری !؟؟ب ارایشگر گفتم مراسم داریم !اونم هیچی نگفت !الان هم از ریختشون بدم میاد هم میترسم ضرر داشته باشه واسه موهای ابرو