2789
عنوان

میکروبلدینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 33 پست
چهارصد فک کنم !زخم چرا ولی من ابروهام همینجوری با ی سایه خیلی خوشگل می‌شد الان اینارو میبینم حالم از ...

وای نرو عروسی فک کردم تازه میخوای بزنی من سه بار میکرو بیلدینگ انجام دادم امسال برا عید میخوام قاب و سایه. انجام بدم برا تنوع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما ک اینجارو داری گلم.چرا نیومدی مشورت

🥺اشتباه کردم !اصلا قصد هم نداشتم یهو گفتم اینهمه راه اومدم !ی تنوعی بدم بد نباشه !حالا طرف ما همه رفتن هزار تا کارپوستی کردن جوون و خوشگل بشن من رفتم ریدم ب ابروهای خوشگلم

وایی خدایا دوماه پیش برامیکرو باید میرفتی نکه 2روز قبل عروسی😐

😭😭اخه همراه خنگممم هیچی نگفت اونم هر سری میره واسه میکرو !ولی چون ابرو نداره هیچی مث من زشت نشد. من از دکتر جکول هم بدتر شدم 

عزیزم ناراحت نباش اصلا با غصه خوردن ک چیزی درست نمیشه چند روزه زدی و کی عروسیه؟ چون پوستت چربه ماندگاریش خیلی کمه و اگه ترمیم نری ک زود پاک میشه ولی مطمئن باش ورمش بخابه و زخماش برن عاشقشون میشی

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
وای نرو عروسی فک کردم تازه میخوای بزنی من سه بار میکرو بیلدینگ انجام دادم امسال برا عید میخوام قاب و ...

عزیزم شما کدوم شهری؟؟

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
عزیزم ناراحت نباش اصلا با غصه خوردن ک چیزی درست نمیشه چند روزه زدی و کی عروسیه؟ چون پوستت چربه ماندگ ...

شما تجربه داری؟؟؟ من دیروز میکرو کردم

پهنه

تیره ست

یکمی م تا ب تاست

جتی خوبی رفتما

ب نظرت خوب مبشه؟؟

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
عزیزم ناراحت نباش اصلا با غصه خوردن ک چیزی درست نمیشه چند روزه زدی و کی عروسیه؟ چون پوستت چربه ماندگ ...

عزیزم دیشب زدم فردا عروسی امشبم با صابون شستم من خودم ابروهام خیلی خوش حالت ولی ب خاطر بارداری یکم کم پشت شده وسوسه شدم زدم خیلی زشت بود الان بعد شستن یکم کم رنگ تر شده حالا ک ستم زودتر میزه؟؟؟

شما تجربه داری؟؟؟ من دیروز میکرو کردم پهنه تیره ست یکمی م تا ب تاست جتی خوبی رفتما ب نظرت خوب م ...

اره عزیزم میکرو اولش ورم داره خیلی پررنگه بعد ۲۰ روز تازه خودشو نشون میده اگه هم شبیه نباشن تو ترمیم درست میشه

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
عزیزم دیشب زدم فردا عروسی امشبم با صابون شستم من خودم ابروهام خیلی خوش حالت ولی ب خاطر بارداری یکم ک ...

ای جان عزیزم نگرانش نباش اره زود میره برای عروسی هم با یه گریم خوب روی صورتت ابروت زیاد مشخص نمیشه کلی بهت خوش بگذره خانمی