2789
عنوان

گریهههه 😭🥺😭😭😭

148 بازدید | 11 پست

دیشب برا پسرم ک یازده ماهشه شیرخشک خریدم ک کمکی بهش بدم اخه باردارم شیرم کم شده ..بعد بادیدن قوطی شیرخشک از دیشب حالم بده و بغض داره خفم میکنه بمیرم برا بچم وقتی دنیا اومد هیچی شیر نداشتم تا سه روز بچم از گشنگی گریه میکرد..حلال نمیکنم شوهرمو مامانشو خواهراشو .نمیذاشتن به بچم شیرخشک بدم ک حداقل گشنگی نکشه تا موقعی که شیرم بیاد .نمیدونم چجوری این کینه رو از دلم بیرون کنم عذاب وجدان دارم .بچم همش بیهوش میشد توخواب ولی بازم نمیذاشتن فکر میکردن من میخوام بچموشیرخشکی کنم .چجوری باخودم کنار بیام واقعا حالم بده 😭😭😭حتی بچم از کمبودشیر .تب کرد بردیمش بیمارستان از بچه سه روزه چند سی سی خون گرفتن دکتر گفت از کمبود اب بدنش تب کرده 😭😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

خب الان چیکار میخوای بکنی؟همینجوری غصه بخوری و غصه رو به بچه منتقل کنی؟ یا از الان ب بعد مادر خوب محکم و شادی باشی و اشتباهتو تکرار نکنی؟

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب الان چیکار میخوای بکنی؟همینجوری غصه بخوری و غصه رو به بچه منتقل کنی؟ یا از الان ب بعد مادر خوب مح ...

عزیزم اشتباه من فقط این بود که ساکت شدم ..بابت همینم عذاب وجدان دارم ..چکاری ازم ساخته گذشته یادم نمیره من ادم کینه ای نیستم .ولی این بدجور دلمو سوزونده

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
حماقتت عزیزم حماقتتتتت.. منم خیلی زور زدن که به بچم شیر ندم شیرم کم بود جواب شوند ندادم 

اینا میگفتن شیرخشک نده ..انقدر بزار مک بزنه تا شیرت بیاد اخه بچم دیگ جونی نداشت مک بزنه .حالم ازشون بهم میخوره بخدا بچم از گشنگی میرفت تو کما وزردی شدید گرفت

به این فکر کن که همین بچه دو روز دیگ تو روت وای میسع

میدونم ..ولی نمیتونم فراموش کنم کاراشونو 

اشکال نداره انقد بچت تپل و گوگول میشه و رشد میکنه و انقد شیطون میشه سرت حسابی گرم میشه و کیف میکنی&n ...

الان ۱۱ ماهش شده عزیزم ..اره بعدش واقعا همینطوری شد 

اینا میگفتن شیرخشک نده ..انقدر بزار مک بزنه تا شیرت بیاد اخه بچم دیگ جونی نداشت مک بزنه .حالم ازشون ...

همه این حرفا رم ب من گفتن.. که خودش نمی ده و نمیخواد از ریخت بیافته و لاغرشه و........ ولی من جواب ندادم حتی یکی از سینه هامم عمل کردم آبسه کرد هامون دوهفته اول زایمان اصلا شیرش قط شد.. ولی باز از رونمیرفتن. شیرخشک دادم وشیر خودمم هرچقدر بود دادم هیچکدومو قط نکردم........ الانم بیخیال غصه نخور گذشته ها گذشته.. ان شاالله بچت سالم باشه و خدا حافظش کنه ان

همه این حرفا رم ب من گفتن.. که خودش نمی ده و نمیخواد از ریخت بیافته و لاغرشه و........ ولی من جواب ن ...

وقتی یاد زجرایی که بچم کشید میوفتم داغ دلم تازه میشه ..سر این قضیه حتی از شوهرمم نمیگذرم ..این دومی ک بدنیا بیاد میخوام بگم به خانوادش بگه کسی حق نداره بیاد بنظرتون بگم یادیگ خیلی زشته اخه میخوام یکمی دلم اروم شه تلافی این اولیو حالا سرشون دربیارم 😡😡