دیشب برا پسرم ک یازده ماهشه شیرخشک خریدم ک کمکی بهش بدم اخه باردارم شیرم کم شده ..بعد بادیدن قوطی شیرخشک از دیشب حالم بده و بغض داره خفم میکنه بمیرم برا بچم وقتی دنیا اومد هیچی شیر نداشتم تا سه روز بچم از گشنگی گریه میکرد..حلال نمیکنم شوهرمو مامانشو خواهراشو .نمیذاشتن به بچم شیرخشک بدم ک حداقل گشنگی نکشه تا موقعی که شیرم بیاد .نمیدونم چجوری این کینه رو از دلم بیرون کنم عذاب وجدان دارم .بچم همش بیهوش میشد توخواب ولی بازم نمیذاشتن فکر میکردن من میخوام بچموشیرخشکی کنم .چجوری باخودم کنار بیام واقعا حالم بده 😭😭😭حتی بچم از کمبودشیر .تب کرد بردیمش بیمارستان از بچه سه روزه چند سی سی خون گرفتن دکتر گفت از کمبود اب بدنش تب کرده 😭😭😭
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خب الان چیکار میخوای بکنی؟همینجوری غصه بخوری و غصه رو به بچه منتقل کنی؟ یا از الان ب بعد مادر خوب مح ...
عزیزم اشتباه من فقط این بود که ساکت شدم ..بابت همینم عذاب وجدان دارم ..چکاری ازم ساخته گذشته یادم نمیره من ادم کینه ای نیستم .ولی این بدجور دلمو سوزونده
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
همه این حرفا رم ب من گفتن.. که خودش نمی ده و نمیخواد از ریخت بیافته و لاغرشه و........ ولی من جواب ندادم حتی یکی از سینه هامم عمل کردم آبسه کرد هامون دوهفته اول زایمان اصلا شیرش قط شد.. ولی باز از رونمیرفتن. شیرخشک دادم وشیر خودمم هرچقدر بود دادم هیچکدومو قط نکردم........ الانم بیخیال غصه نخور گذشته ها گذشته.. ان شاالله بچت سالم باشه و خدا حافظش کنه ان