2777
2789
خب این ماده ساختارش چیه  فرمول که کافی نیست برای حلش  سیکل هست؟ پیوند دوگانه داره؟ چیه ؟

اره ساختار داره🙄

CH3CH=CHCOOH+ ccl4

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب این ماده ساختارش چیه  فرمول که کافی نیست برای حلش  سیکل هست؟ پیوند دوگانه داره؟ چیه ؟

اره ساختار داره🙄

CH3CH=CHCOOH+ ccl4

اسی  زیاد حالم خوب نیست شرمنده ولی من اینها را ۲۵ سال پیش خوندم و کم یادم مونده  از سایت کم بگیر  

تاپیک اولم هست شرح کامل زندگی ص ۱و۲و۳

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
اره ساختار داره🙄 CH3CH=CHCOOH+ ccl4

CCl4 یه حلال اینرت مناسب برای واکنش های رادیکالی هستش امکان داره یه واکنش گر جا افتاده باشه اگه میشه تصویر صورت سوال رو بفرستین

یا اینکه واکنش در شرایط خاص گفته شده باشه مثلا شرایط نوری

CCl4 یه حلال اینرت مناسب برای واکنش های رادیکالی هستش امکان داره یه واکنش گر جا افتاده باشه اگه میشه ...

https://uupload.ir/files/ijp2_0db5097b-9916-4207-8cbf-9b916819ba75.jpeg 

دومي سواليه ك پرسيدم

اپلود كردم ك بتونيد ببينيد

ممنون

https://uupload.ir/files/ijp2_0db5097b-9916-4207-8cbf-9b916819ba75.jpeg   دومي سواليه ك پرسيدم ...

اینجا واکنش برمیناسیون هستش و Br2 واکنش گر اصلی هستش و CCl4 نقش حلال رو داره

چون برای مولکول آلی حالت ترانس رو ذکر کرده دو محصول محتمله که الان تصویر شون رو میفرستم براتون 

اینجا واکنش برمیناسیون هستش و Br2 واکنش گر اصلی هستش و CCl4 نقش حلال رو داره چون برای مولکول آلی حا ...

ممنونم

(2s,3s)-2,3-dibromobutanoic acid (2r,3r)-2,3-dibromobutanoic acid واکنش دو تا محصول داره که اسم ...

مرسب عززيم