2777
2789
عنوان

نشت کیسه اب

277 بازدید | 18 پست

سلام خانم ها می‌دونم تاپیک برای خیلی وقته من سوم آمینو شدم قبلش هم ترشح زرد گاهی سبز یا سفید آبکی داشتم الان بعد امینوسنتز همون روز ترشح زرد و سبز داشتم الانم تو این چند روز بعضی روزا ترشح سفید آبکی داشتم که نمی‌دونم کیسه آب هست یا ترشح رفتم بیمارستان اقبال امینوشور بذارم گفت کیتشو ندارن یه پد گذاشت. بعد یک ساعت هیچی نبود خشک بود اما تا رفتم خونه اندازه قاشق چایخوری دوبار ترشح سفید دیدم تورو خدا کمکم کنید از بس گریه کردم چشام کور شد شانزده هفته ام هستم.توروخدا راهنمایی کنید اینا ممکنه نشت کیسه آب باشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

و اینکه اگه خدای نکرده نشت کیسه آب باشه چقدر وقت داریم و خطرناک نیست بعد یه هفته؟ دکترم رفته خارج تا پانزده دی نمیاد کمر. دردم دارم .ممنون میشم کمک کنید کیایی که تجربه دارن

ترشح در بارداری طبیعی اگه لباس زیرت خیس شد و گرم بود مثل ادرار ممکنه کیسه آب باشه

گرم شد یعنی چی ؟خیس نمیشه فقط اندازه یه قاشق مربا خوری یا چای خوری میرم میبینم هست که بعضی وقتها رو سلام ببخشید پست میزنم میبینم چسبندگی داره اما بیرنگ هست 

گرم شد یعنی چی ؟خیس نمیشه فقط اندازه یه قاشق مربا خوری یا چای خوری میرم میبینم هست که بعضی وقت ...

به خودت استرس وارد نکن چون حالت چسبندگی داره به احتمال زیاد ترشح ولی برای اینکه خیالت راحت بشه به دکتر مراجعه کن و سونو برو

به خودت استرس وارد نکن چون حالت چسبندگی داره به احتمال زیاد ترشح ولی برای اینکه خیالت راحت بشه به دک ...

فردا اگه. سونو گرافی میرم وقت بده حتما میرم.ببخشید تو دستمال کاغذی اولش هست سفیده ولی خشک میشه رنگش به زرد خیلی خیلی کمرنگ تبدیل میشه یعنی ترشحه ؟توروخدا دعا کنید چیزی نباشه از بس این مدت استرس های جورواجور کشیدم جونی برام نمونده

فردا اگه. سونو گرافی میرم وقت بده حتما میرم.ببخشید تو دستمال کاغذی اولش هست سفیده ولی خشک میشه ...

انشالله که چیزی نیست عزیزم خدا خودش مواظب ماماناو مسافرکوچولوشون هست استرس سمه برات اصلا فکرشا نکن به احتمال زیاد ترشح ولی برای اینکه خیالت راحت بشه در اسرع وقت سونو برو ، فاللله خیرحافظا و هو ارحم الراحمین

انشالله که چیزی نیست عزیزم خدا خودش مواظب ماماناو مسافرکوچولوشون هست استرس سمه برات اصلا فکرشا نکن ب ...

ممنونم گلم بخاطر دعا قشنگتون. توکل به خدا واقعاً حذف قشنگی زدید حتما میرم ممنونم