2777
2789
عنوان

نشت کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 18 پست
امینوشور مگه ازت نگرفتن؟ 

نه مسخره ها زنگ زدم گفتن بیا امینوشور بده رفتم گفتن کیتشو تموم کردیم نداریم نه شب منو کشوندن بیمارستان یه زیرانداز اندازه هیملم دادن گفتن بذار نیم ساعت بعد بیا اگه خیس بود الان برو سونو اگه نه فردا از شانسم چهل پنح دقیقه نشستم حتی ترشح نکردم بعدش تا رفتم خونه ترشح افتادم . واقعا نمی‌فهمم بیمارستان زایمان کیت امینوشور نداره.به خدا از استرس وترس از بس گریه کردم چشام کور شده.اصلا براشون مهم نیست قبلش زنگم زدم بیمارستان گفتم من اندازه یه قاشق میاد بعد منتظره با نیم ساعت پد خیس بشه. حالا دیگه نمی‌دونم کدوم بیمارستان برم امینوشور انجام میده و اینکه میترسم خطرناک باشه خود امینوشور

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه مسخره ها زنگ زدم گفتن بیا امینوشور بده رفتم گفتن کیتشو تموم کردیم نداریم نه شب منو کشوندن بیمارست ...

بپرس اگر بی خطر بود یک بیمارستان دیگه برو برای این تست. ببین منم ترشح فراوون دارم. خودم همش میگم کیسه آب سوراخ شده. اما هردفعه میرم سونو میگه مایع دورش طبیعیه. اما شما بیمارستان تو برو فقط نذار معاینت کنن. 

1403/5/22مردم