2777
2789

سلام 

من میخوام باردار بشم تنبلی تخمدان و کیست داره یه دختر ۷ ساله دارم قبل  اینکه دخترمو باردار بشم میرفتم پیش دکتر محمود هاشمی اقدم اونم اقاست  ادم خیلی از سوالهای زنانه رو راحت نمیتون بپرسه خب

حالا شما یه دکتر زنان زایمان خوب سراغ داریت تو تبریز  واقعا خوب باشه ها اگه تجربشو داریم ممنون ادرس و شماره مطبش رو بگین  ۳ یا ۴ ساعت فاطله داریم از تبریز مجبورم برم دکتر ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تانیمرام. ولی خدایی دکتر قحط بودمیرفتی پیش مرد؟ 

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
رفتین  کارش خوبه  ادرسش کجاست میدونی نمیخوام دکتر الکی برم عزیزم خوبه کارش؟

بله دختر من زیر نظر خودش بدنیا اومد 

نه ماه بارداری بدون کوچکترین مشکلی برام گذشت 

بشدت برای مریضش وقت میزاره 

من الانم مشکلی داشته باشم فقط به ایشون مراجعه میکنم 

بیمارستان بین المللی و محلاتی و نجات هم پذیرش عمل و زایمان دارن 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

آدرس پاستور جدید 

ساختمان پردیس رو به روی آزمایشگاه آنزیم طبقه چهار 

روزهای زوج ۴ الی ۸ شب 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......