2777
2789
عنوان

چقد بعضی ار کاربرا رو گنده می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 344 پست
تبریک به من تبریک به تو تبریک به ما با اون سری که با کاربری گلبرگم نامحسوس لایکم میکردی و نمی‌ ...

تف تف😑😂😂😂😂😂😂

عاشقتما تلافی😘😘😘😘😘😘😘

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خانم اولش یه چی گفتی دیگه ساکت موندیااا تو هم منظورت کسیه که بچه ها میگن ؟ شخص خاصی منظورته ؟ ...

نه گلم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من# طلاق نمیدم

شینیم.بینیم.بابا.فنچ#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تف تف😑😂😂😂😂😂😂 عاشقتما تلافی😘😘😘😘😘😘😘

خودتو گنده نکن😑

خودمو گنده نکنم‌

خودمونو گنده نکنیم🥴

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بیاین تو تاپیکم بگید کی رو میگید من نمی فهمم کدوما را میگید ولی بقیه میگن فهمیدن یعنی من خیلی کم هوشم 🙄

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

دقیقا😆😆

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

این بندگان خداهم به خواسته خودشون معروف نشدن ک چهارتا مثل من معروفش کردن باعث شد از شخصیت اصلیش فاصله بگیره 

ی وقت دیدی تو ی تاپیک خود واقعیش نظر داد همه میشیم علیهش 

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

گاهی اوقات یه نفر به خاطر نظرای منطقی و درستش بین بقیه کاربرا محبوب میشه چون برای مشکلشون ازش سوال میکنن واقعا درست نیست دارید پشت سرش صحبت میکنید ایشون خودشم موافق این قضیه نیست احتمالا که نخواسته جایی تگ بشه یا براش تاپیک بزنین دلیل این بدبینیاهم همین تاپیکایی که میگن بیاین معروف ترینارو تگ کنید  

خودتو گنده نکن😑 خودمو گنده نکنم‌ خودمونو گنده نکنیم🥴

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بش

میرم تو لاک خودم پس😶🙄

😂😂😂😂😂

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

من فقط خندم گرفت که مثل دوران ابتدایی یار کشی می کنن یه خورد رو رفتارت کار کن و کسیو هرگز قضاوت نکن

خب بکنن مگ سایت مال شماس که میگی چیکار کنن چیکار نکنن منم چه قضاوتی کردم تاپیک زدی جوابتو دادم بع نظرم این چیزی جز حسودی و غیبت نیست شمام لطفا خودتو اصلاح کن که تو هر کاری نخوای نظر بدی یه کلام بگو چه ضرری به شما وارد شده الان ؟

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
زرده تخم مرغ میخاد اگه بخوای سوخاری کنی عشقم  ولی میتونی سرخ کنی معمولی با سیب زمینی سرخ شده و ...

فکر نمیکردم تو زندگیم دلم میگو بخاد

انقدر گفتین دهنم اب افتاد🤣

برم یکم نون و ماست بخورم بکپم🚶🏻‍♀️🚬

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !