چقد تو نی نی سایت بعضیا رو گنده می کنید گاهی شک می کنم شاید خودشونن با چند کاربری اخه قبلا تو گروهای مجازی دیدم طرف با دو اکانت میومد از خودش تعریف می کرد
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
گاهی اوقات یه نفر به خاطر نظرای منطقی و درستش بین بقیه کاربرا محبوب میشه چون برای مشکلشون ازش سوال میکنن واقعا درست نیست دارید پشت سرش صحبت میکنید ایشون خودشم موافق این قضیه نیست احتمالا که نخواسته جایی تگ بشه یا براش تاپیک بزنین دلیل این بدبینیاهم همین تاپیکایی که میگن بیاین معروف ترینارو تگ کنید
من فقط خندم گرفت که مثل دوران ابتدایی یار کشی می کنن یه خورد رو رفتارت کار کن و کسیو هرگز قضاوت نکن
خب بکنن مگ سایت مال شماس که میگی چیکار کنن چیکار نکنن منم چه قضاوتی کردم تاپیک زدی جوابتو دادم بع نظرم این چیزی جز حسودی و غیبت نیست شمام لطفا خودتو اصلاح کن که تو هر کاری نخوای نظر بدی یه کلام بگو چه ضرری به شما وارد شده الان ؟
من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍