2789
عنوان

پیشنهاد کاری

88 بازدید | 11 پست

سلام من مشاور  شرکت نفیس هستم اسمم سحره و مدت سه ماه تو شرکتم فروشم بالاس چون محصولات شرکت خیلی خوبه و هر کس گرفته راضی بوده جدیدا قصد دارم کارافرینی کنم و چند نفرو با کار خودم اشنا کنم بدونه هیچ هزینه ای میتونین تو خونه برا خودتون درامد داشته باشین کاملا قانونی و داری مجوز از وزارت صنعت معدن تجارت مخصوص خانوما 

هیچکس پشیمون نمیشه 

هدف ما بهبود زندگیه انسان هاست.....

اگه کسی سوالی داره بپرسه تا من کاملا راهنماییش کنم

متل پنبه ریز هس؟ 

من نمیخوام بد هیچ شرکتیو بگم اما خب پنبه ریز محصولاتش خیلی گرونه محصولات شرکت ما نصف قیمت اوناس و کیفیت درجه یک هم داره کن خودم گفتم هر کس که راضی نبود میتونه محصولو برگردونه و پولشو بگیره....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیخوام بد هیچ شرکتیو بگم اما خب پنبه ریز محصولاتش خیلی گرونه محصولات شرکت ما نصف قیمت اوناس و کی ...

اره من تو پنبه ریزم خیلی گرونه شما خرید اجباری دارین؟ واقعا جواب میده محصولات؟ زیر مجموعه بگیری چن درصد میدن؟ 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
اره من تو پنبه ریزم خیلی گرونه شما خرید اجباری دارین؟ واقعا جواب میده محصولات؟ زیر مجموعه بگیری چن د ...

خرید اجباری اصلا نداریم محصولاتش خیلی خوبه من برا خودم خیلی گرفتم برا هر کی گرفتم راضی بوده چون یادمون میدن مطابق با میاز مشتری بهش مشاوره بدیم زیر مجموعه بگیری 5درصد میدن که البته پورسانتای فروش خودتم و سود فروشم بالاس

خرید اجباری اصلا نداریم محصولاتش خیلی خوبه من برا خودم خیلی گرفتم برا هر کی گرفتم راضی بوده چون یادم ...

روی هرکالا چن درصد تخفیف هس؟ 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
بستگی داره ولی تا 30درصد تخفیف داره گاهیم تخفیف میزنن و رو همون تخفیفا دوباره بهتون تخفیف میدن

خب اپ سایت رو بهم معرفی کن کدتم بگو که من بزنم ثبت نام کنم

خرید اجباری اصلا نداریم محصولاتش خیلی خوبه من برا خودم خیلی گرفتم برا هر کی گرفتم راضی بوده چون یادم ...

سلام عزیزم هنوز توسایت هستید سوال ازتون داشتم

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

کرم عصاره زعفران ام ان دی برای لیفت وچروک صورت واقعاا چطوره حقیقت رو بهم بگید فکر کنید مشاور نفیس نیستید..راهنماییم نکن. .خواهش می کنم ب خاطرسودش میخوام ببینم واقعا خوبه

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد......