2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

1669 بازدید | 75 پست

خانما بیایید راهنمایبم کنید دوتا دختر دارم دلم میخواد بعدی اگه خدابخواد پسربشه بنظرتون میتونم احتمالشو ببرم بالا اینم بگم شوهرم طبعش بلغمه..تقریبا یک ساله که عسل وسیاهدونه میخوره منم یک ماهه مصرف میکنم...

اونی که قدرتو ندونست...یه روزی توحسرت داشتنت میسوزه.....شک نکن.....!!💔💔

😐من اومدم نگاه کنم اگه هم باشه چایی بخورم برم 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم بهترین کار اینه که آی وی اف کنید

که درصد پسردار شدنتون رو قطعی کنید

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

بنظرم به ای یو ای یا ای وی اف فکر بکن 

منم برای دومی دنبال دکتر تعیین جنسیت خوب می گردم 

دوست دارم بچه هام همجنس باشن حتما

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
بیا پی وی بهت بگم حوصله جنگ ودعوا ندارم اینجا الان یه سریا میان دعوا میکنن

جنگ و دعوا چرا؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

برای دمی رژیم گرفتی؟؟؟؟؟ تروخدت سرخود کاری نکن منم سرخود رژیم گرفتم و از نت هرچی گفت انجام دادم بچم دختره

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
بنظرم به ای یو ای یا ای وی اف فکر بکن  منم برای دومی دنبال دکتر تعیین جنسیت خوب می گردم  ...

بچت چیه؟؟ چرا دوست داری همجنس

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
بنظرم به ای یو ای یا ای وی اف فکر بکن  منم برای دومی دنبال دکتر تعیین جنسیت خوب می گردم  ...

جنس نی نی اولت چیه؟