2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 75 پست

عزیزم چون دوتا دختر داری حتما به کسی که تخصص داره مراجعه کن اینجا هرکی یه چی میگه

من یه ماما می‌شناسم پیج داره رژیم تعیین جنسیت میده و راهنمایی میکنه هزینشم زیاد نیس و طول مدت اقدام باهات درارتباطه

خدایا بغلم کن❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه یه سریا اعتقاد ندارن ب چیزی ک میخوام بگم بد وبیراه میگن

بگو همینجا😁اگه کسی بد و بیراه گفت ما ازت دفاع میکنیم گزارش میزنیمش

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

انشالله خدا بهت هرچی که میخوای بده قشنگم ولی اینجوری نگو هرچی خدا بخواد همون میشه دختر و پسرم فرقی نداره مامان من ۳ تا دختر داره که یکیشون منم😍خودمم یه دختر کوچولوی ناز دارم فرقی نداره جونه دلم انشالله سالم باشه نامدار باشه

جان من است او🤍

بیشتر رو دارو و روز تخمک گذاری فوکوس کن. رژیم غذایی زیاد کارآمد نیست

همسرت باید ویتامین سی و ای بخوره و همچنین فولیک اسید و ال کارنیتین. هر دوهفته م هردو آمپول ویتامین دی. خودتم ویتامین ای  و نصف آسپیرین بخور.2 ماه قرص بخورید. بعد با کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاریتو پیدا کن و روز تخمک گذاری اقدام کن

موز و خرما و گرمیجات زیاد بخورید 

بنظرم به ای یو ای یا ای وی اف فکر بکن  منم برای دومی دنبال دکتر تعیین جنسیت خوب می گردم  ...

وای منم از اول از مجردی همجنس دوست داشتمممم

یا دوتا پسر یا دوتا دخترررر😍😍😍

خیلی همجنس باحاله بزرگ شدن خیلی بدرهم میخورن

خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
برای دمی رژیم گرفتی؟؟؟؟؟ تروخدت سرخود کاری نکن منم سرخود رژیم گرفتم و از نت هرچی گفت انجام دادم بچم ...

ببین تو با وجود رژیم دقیق هم بازم باید احتمال بدی که بچت جنس مخالف بشه چون به خیلی عوامل دیگه بستگی داره

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

نیت کن اسمشو محمد یا علی بزاری پسر میشه ،،،جواب میده

من محمد صدرا گذاشتم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
برای پسر رژیم گرفتی دخترشد؟!؟!

اره الان دوتا دختر دارم البته دومی رو باردارم😅باز خدارو هزار مرتبه شکر

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
بگو همینجا😁اگه کسی بد و بیراه گفت ما ازت دفاع میکنیم گزارش میزنیمش

باشه

ببین اینو من ب هرکی گفتم پسر شد خودمم از یکی شنیدم ک اونم ب خواهرم گف اونم پسر شد بچه خودمم پسره

اولا ک لبنیات و کلا سردیجاتو حفظ کنه هم خودش هم شوهرش واسه پسر شدن درسته مرد مهمه اما زن هم ب همون اندازه مهمه چون رحمش نباید سرد باشه من مدام معجون میخوردم شاید هفته ای دوبار

واینکه نذر کنه حتما حتما اسم بچه رو پسر شد محمد یا علی بزاره عواقب اینکه پسر بشه ولی اسمشو محمد یا علی نزارهبعهده خود پدرومادره

امید🌱

ببین تو با وجود رژیم دقیق هم بازم باید احتمال بدی که بچت جنس مخالف بشه چون به خیلی عوامل دیگه بستگی ...

چی مثلا من کیت تخمک گذاری استفاده کردم نمیدونم اقدامو رعایت کردم نشد 

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓