بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانواده های محترم شهدا و جانبازان و معلولان و مسئولین و تمام دانشجو های رنجکشیده و هم دوره های فلک زده ی خودم (دبیرستانی ها) با توکل بر خدای رحمان و توسل بر ائمه ی مطهر به روش های خودم که اعلام میدارم تقلب مینمایم (اگر بخوام همه ی روشارو بگم کل تاپیک میشه روشهای من)
1-روش کتابی : همه به این روش تسلط دارند و کتابو باز میکنی و با سرعت خر پرنده(بلا نسبت) مینویسی (این روش با کتاب ها و جزوات سنگین که اصلا لاشونم قبل امتحان باز نکردی جواب نمیده جانم)
2-روش دوستان : اگر دوستان پایه و خرخون داشته باشید اصلا استرس نگیرید چون در واتساپ بهش پیام میدی و اون هم جواب هارو بهت میگه ( توجه کنید سوالات A و B نباشند)
3-روش اینترنتی : گوگل را باز نموده و مبحث مورد نظر را سرچ میکنی و پاسخ را در میآوری ( نکبت گوگل سوالات تستی رو جواب نمیده)
4-خانواده معزز : از اطلاعات عمومی خانواده شریف کمک میگیری (خیلی قابل اعتماد نیست 😐😂) و یا مینشونیشون کنار دستت و همگی باهم تو جزوه میگردین
این هم چهار روش پیش پا افتاده برای دوران مجازی ( بازهم هست ولی الان حوصلم نمیشه بگم شاید بعد گفتم)