میخوام بدونم چه کاری باید قبل بچه دار شدن انجام بدم که اگه روزی بچه دار شدم نگم مثلا کاش اون دوران اینکارو کرده بودم . چون به هر حال دارم وارد مرحله جدیدی از زندگی میشم . مثلا ماها وقتی ازدواج کردیم میگفتیم کاش مجردی اینکارو کرده بودیم منظورم نمیخام حسرت چیزی به دلم بمونه و وقتی مادر شدم حست دوره قبل زندگیمو نخورم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اینو نمیدونم ولی داری ی ادم جدیدو وارد زندگی میکنی فایل های دکتر هلاکویی رو گوش کن از ی ماهگی تا ...
ممنون عزیزم منظور من نکات بارداری نیست مثلا غنیمت شمردن این دوران بود که چی کار کنم که بعدا حسرت این دوران رو نخورم مثلا یکی گفت برو چندتا عکس پرتره از خودت بگیر
چک آپ کامل جسمی.مراقب لقمه های که میخوری قبل از بارداری و بعد از بارداری باش.هر غذا و هر خوراکی نخور.با افراد درست معاشرت کن.استرس و از خودت دور کن.ارامش داشته باش و اینکه اگه اعتقاد مذهبی داری زیاد قرآن بخون.کتابهای مربوط ب تربیت و نگهداری نوزاد و کودک رو بخون.مراقب خودت و همسرت باش.
ممنون عزیزم منظور من نکات بارداری نیست مثلا غنیمت شمردن این دوران بود که چی کار کنم که بعدا حسرت این ...
چندسالته؟ چندساله ازدواج کردی؟؟ ببین تا میتونی بخواب فیلمنگاه کن جدول حل کن با خیال راحت حموم و دستشویی برو به خودت حسابی برس با شوهرت حسابی وقت بگذرون . چه بخوای چه نخوای بچه که بیاد یه سری کارا تا یه مدت تعطیل مثلا تا ۳یا۶ماه بی خوابی بدغذایی با خیال راحت حموم و دستشویی نرفتن . فیلم نمیتونی ببینی راحت . من تو یه روز ده تا فیلم میدیدم الان یه فیلم ۲ساعته رو تو۵یاعت میبینم اونم اصلا نمیفهمم چی میبینم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته