2777
2789

دوستان میشه بگین در مقابل لجبازی های شدید بچتون چیکار میکنین؟ چطور کنترل خشم میکنین؟تا حالا شده یه کوچولو تنبیه بدنی کنین در حد نیشگون گرفتن...من دوتا پسر ۵ ماهه و ۵ ونیم ساله دارم متاسفانه بعضی وقتا  پسر بزرگم دیوونه ام میکنه  نیشگونش میگیرم اما خیلی وجدانم درد میگیره نمی خوام دیگه اینکارم بکنم مامانای باتجربه لطفا راهنماییم کنین

از اول جوری برخورد کردم ک یه داد بزنم ساکت میشه 

از زدن متنفرم

بزنمم فقط برا تهدیده نه اینکه ندی باشه دردش بیاد

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیشگون نگرفتم چون خیلی درد داره و جاش کبود میشه ولی پشت دستش یا بااسنش رو زدم البته نه محکم. در حد اینکه بدونه ناراحتم ازش. بیشتر اوقات وقتی ناراحتم میکنه بهش میگم بره توی اتاقش و تا نگفتم نیاد بیرون...

البته  دخترم ۵ سالشه و خیلی لجباز نیست...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم شرایط شما رو دارم ولی با فاصله سنی خیلی کمتر 

آره گاهی میش میاد تنبیه می کنم 

ولی خوب خیلی سخت گیر نیستم 

فاصله سنی شون هم که کمه باعث شده زودتر مستقل بشن و هم بازی هستن 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
از اول جوری برخورد کردم ک یه داد بزنم ساکت میشه  از زدن متنفرم بزنمم فقط برا تهدیده نه اینکه ...

میشه بیستر توضیح بدین چیکار کردین منم دوست دارم واسش جذبه داشته باشم ولی ندارم...با اینکه همسرم مرد آرومیه و اصلا دعواش نمیکنه از اون بیشتر حساب میبره اونو خیلی بیشتر دوست داره

فقط درک متقابل... کافیه باهاش همدردی کنی و درکش کنی ببین چقدر اروم میشه

خیلی جاها سعی میکنم درکش کنم دلم واسش میسوزه نمیتونه بیرون بره خیلی باهاش بازی میکنم...با هم خوبیم تا وقتی که من چیزی بخوام و اون دلش نخواد انجام بده اصلا کوتاه نمیاد مثلا واسه تکالیف مهدش منو به مرز جنون میرسونه تا انجام بده

من پسرم ۵سال و نمیشه خیلی دقت کردم وقتایی که باهاش خوبم مدارا میکنم یا یه چیزایی رو بهش توضیح میدم اونم آروم وصبوره ولی وقتایی که منم دربرابر لجبازیاش پرخاش میکنم یا داد میزنم اوضاع بدتر میشه به این فک کن  اون بجست عقلش نمیرسه 

خیلی جاها سعی میکنم درکش کنم دلم واسش میسوزه نمیتونه بیرون بره خیلی باهاش بازی میکنم...با هم خوبیم ت ...

وقتی نمیخواد انجام بده بگو راست میگی خسته میشی انجام نده بزار کنار.... اینطوری درکش کن تا از لج کردن کوتاه بیاد .. بعدش که حوصله داره یه جوری غیرمستقیم بگو بیاد تکالیفشو انجام بده مثلا بگو چی یاد گرفتی بچه های دیگه چی کار میکنن چی یاد گرفتن... اینجوری

دخترم تمام زندگی من

بچه منم خیلی لجباز شده بود رفتار خودمو عوض کردم واقعا دخترم آروم و حرف گوش کن شده .فقط با محبت کردن و وقت گذاشتن براش و زیاد باهاش صحبت کردن و دلیل کاراشو با آرامش پرسیدن 

از ماست که بر ماست
منم شرایط شما رو دارم ولی با فاصله سنی خیلی کمتر  آره گاهی میش میاد تنبیه می کنم  ولی خو ...

خیلی خسته میشم شب تا صبح هر یه ساعت کوچیکه شیر میخواد بزرگه ام تو طول روز لج میکنه