شوهرم میگه رفیقم با یه بچه جدا شده با یه زن ازدواج کرده این نامادری فرشته بوده دخترش رو نابغه بزرگ کرده وخیلی زن خوبی هست ،،وگفته من خوشبختم ،می گه منم دیدمش نمی دونی چقدر این زن متواضع هست و احترام می زاره ،منظورش چی هست ؟
ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇