2777
2789
عنوان

ادما

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 46 پست

بی شرف ترند...یه داستانی هست میگه...به یه نفر گفتن سه تا کار رو بهت اختیار میدیم انجام بده یا به مادرت تجاوز کن یا بابات رو بکش یا مشروب بخور ...گفت دوتای اولی رو انجام نمیدم ولی سومی فقط خوردنه مشروبه که اشکال نداره...

با خوردن مشروب باباش رو کشت به مادرش تجاوز کرد...

هیچ ادم مشروب خوری مهربون منطقی و...نیست.

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی شرف ترند...یه داستانی هست میگه...به یه نفر گفتن سه تا کار رو بهت اختیار میدیم انجام بده یا به ماد ...

😐😐😐توش شیشه نریختن احیانا 😐بیخیال با 😂

هیاهوی بسیار برای هیچ...

قطعا منطقی نیستن

من بارها دیدم طرفو عین مستی میخوادو عاشق میشه..ولی وقتی هشیار میشه میگه نه ما بدرد هم نمیخوریم

بیشتر آدما صادق میشن و دیگه براشون ترسایی که بخاطرش دروغ میگن وجود نداره.. مطمئن باش

مستی و راستی

درمورد مهربونی شاید مهربونتر بشن

هرکس وقتی مست کرد نگاش کن... چون یچیزایی رو درمورد خودش لو میده

مثلا غرورشو... دیدم که میگم

مثلا دیگه نمیترسه رازاش لو برن

اعتراف میکنه... اینا منطق نیست...

فیلم چرت و پرت زیاد داره 😂

میگن مستی و راستی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

قطعا منطقی نیستن من بارها دیدم طرفو عین مستی میخواد..ولی وقتی هشیار میشه میگه نه ما بدرد هم نمیخوری ...

من بارها دیدم طرفو عین مستی میخواد..ولی وقتی هشیار میشه میگه نه ما بدرد هم نمیخوریم

هیاهوی بسیار برای هیچ...
مهربون نمیشن؟

چرا خیلی زیاد مهربون‌میشن‌دوس پسر من که اخلاقش گنده یبار خورده‌بود خیلی مهربون‌شده بود شک کردم‌گفتم مستی 😂 اونم اونموقع همه چی گف همیشه میگف بهم شک داره اعتماد نداره اونموقع میگف تو دنیا  فقط از تو‌مطمئنم 

قطعا منطقی نیستن من بارها دیدم طرفو عین مستی میخوادو عاشق میشه..ولی وقتی هشیار میشه میگه نه ما بدرد ...

بلاخره راستگو میشن یا نه؟

حیف شد دیشب ازش اعتراف نگرفتم 😂😂

هیاهوی بسیار برای هیچ...
چرا خیلی زیاد مهربون‌میشن‌دوس پسر من که اخلاقش گنده یبار خورده‌بود خیلی مهربون‌شده بود شک کردم‌گفتم ...

اره دقیقا 😐😂

خب اگه بت شک داش چرا بت میگفت بهت اعتماد داره؟

قاطی کردم:/مگه نمیگین مستی و راستی

هیاهوی بسیار برای هیچ...