2777
2789
عنوان

ادما

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا 😐😂 خب اگه بت شک داش چرا بت میگفت بهت اعتماد داره؟ قاطی کردم:/مگه نمیگین مستی و راستی

همه که میگن راستی طرف خودشو لو میده والا دوس پسر منم تو شرایط عادی میگفتم تموم کنیم میگف باشه مست که بود میگف بمیرمم با تو تموم نمیکنم و بهت از خانوادمم بیشتر اعتماد دارم و.....

ولی وقتی مستیش رف دوباره عین قبلی شد بالاخره ما نفهمیدم کدوم درسته 

پس چرا میگی راستگوترن؟

واقعا میخوادت... نه اینکه نخوادت... اصلا فرق میکنه شخصیتش اونموقع

مشکلات وجود ندارن... به هزینه زندگی فکر نمیکنه... همه چیز قشنگتره... بامزه‌تر و میخندن..

واقعا اونموقع دوستت داره و به هیچ چیزیم شک نداره.. ولی وقتی دوباره به حالت عادی برگشت میشه یه آدم دیگه

والا ما جا نوشابه استفاده میکنیم هیچ اتفاق خاصی تا حالا نیفتاده قبل و بعدمون یکیه

🙄🙄🙄🙄🙄

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
واقعا میخوادت... نه اینکه نخوادت... اصلا فرق میکنه شخصیتش اونموقع مشکلات وجود ندارن... به هزینه زند ...

اها پس میگن دوستت دارن ولی درواقع ندارن

هیاهوی بسیار برای هیچ...
وایی 😂😂😂چن سالت بود 

شاید باورت نشه 6 سالم بود تو خونه شون بود با سرتقی تمام گفتم منم میخوام وگرنه به همه میگم اونم بهم داد خداروشکر اون مدلی پیش نرفتم وگرنه الان داغونی بودم😑انقد بچه بودم میگفتن پسر عموت و تو مال همید که من از وقتی به حرف زدن افتادم خودم و عروس عموم تصور می‌کردم سر همین افتادم دنبالش 😑😑آخرش هم بزرگ شدیم و بهم نرسیدیم 😂😂😑😑

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
شاید باورت نشه 6 سالم بود تو خونه شون بود با سرتقی تمام گفتم منم میخوام وگرنه به همه میگم اونم بهم د ...

وایی 😂😂😂شش سالت بود عاشقش شده بودی 😂😂😂

هیاهوی بسیار برای هیچ...
وایی 😂😂😂شش سالت بود عاشقش شده بودی 😂😂😂

پیشرفته بودم 😑😂 به نظرم بیشتر تحت تاثیر حرفاشون بودم تا عشق

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...