2777
2789
عنوان

ادما

245 بازدید | 46 پست

وقتی مستن و مشروب خوردن کدوم یکی از اینان

تجربه دارید بگید:/

مهربونترن؟ 

منطقیترن؟

دروغگوترن؟

جوابش برام مهمه اگه میدونید بگید 

هیاهوی بسیار برای هیچ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بیخیال ترینن تو دنیا خودشونن

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

مشروب کارش اینه مهار رو از روی مغز بر می داره یعنی آدما دیگه خودشون و احساساساتشونو کنترل نمی کنن بنابراین هر چی که باشن در اظهارش جسور می شن البته من تجربشو ندارم ولی علمیش این هست

حلالم کنید و خدانگهدار   

والا نه خودم نه اطرافیانم مشروب نمیخوریم😳😳😳 جالبه که اینقدر مشروبخوردن عادی شده

بلانسبت کشور مسلمونیم

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

بستگی داره ی وقت با خوردنش فقط گریه میکنی من مشروب نه اما بچگی تجربه عرق سگی دارم افتادم دنبال پسر عموم که عشقم بود اونم میدویید از ترس منم دنبالش میزاشتم و میخندیدم 😑😑خیلی بچه بودم خیلیییییی اصن از این چیزا خوشم نمیاد امتحانش خوب نی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...