2821
2789
عنوان

سلام

90 بازدید | 18 پست

فقط میخوام یکم دردل کنم 

چند سال قبل که بیان خواستگاری من شوهر م میره خواستگاری یه نفر ولی پدرش زیاد راضی نبوده اینم سر لجبازی میگه نمیخوام ولش کن حتی پدر دختر میاد پرس جو میکنه بعد چند ماه که چرا نیومدید ولی سر لجبازی که خواهرش من و معرفی میکنه میان خواستگاری من دیگه ما با هم عقد میکنیم اولا من را اصل دوست نداشت خیلی اذیتم میکرد که ول کنم برم محلم نمیداد ولی منم ساده بودم خیلیم  دوستش داشتم هم این که مشکلاتم را همیشه تو خودم میریختم الان که فکرش را میکنم هر راهی را امتحان کرده بود که من ولش کنم ولی نکرده بودم 

الان یکم بهتر شده ولی اگه واقعا عاشق من بود مرد خوبی بود 

احساس بدی دارم احساس میکنم اینا مال هم بودن من به زور امدم تو زندگیش 

شوهرم همه چی از کذشتش را برام تعریف میکنه کلا 

یه بار بهم گفت میخوای بریم از دور ببینیش 

میشه کسی قسمت کسی نباشه خدا تقدیرش را براش ننوشته باشه به زور وارد زندگی کسی بشه ؟

زندگی تو بکن رو نده بهش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نطرم تواین دنیا هیچ چیز تصادفی نیست ...

سعی کن اول به خودت احترام بزاری 

آدما رو بزرگ نکن نه شوهرت نه اون دختره رو 

من جای توبودم انقد خودمو دست بالا میگرفتم گور بابای شوهرتو اون دختره چرا کاری میکنین که شوهرتون فک میکنه تحفه است؟

به نطرم تواین دنیا هیچ چیز تصادفی نیست ... سعی کن اول به خودت احترام بزاری  آدما رو بزرگ نکن ...

نمیدونم دختره را تا حالا ندیدم اونم شوهر کرده همش میگه به کس خوبیم شوهر نکرد

احساس خیلی بدی دارم  همه چیز را تو خودم ریختم  احساس میکنم من اون را از هم جدا کردم  ...

اهمیت نده باشه افکار مثبت فکر کن بهترین باش وقتت بزار براخودت بچه ات زیبا باش الان ک مال تویه  خوش،باش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
ممنون 

خواهش میکنم💖😊چیزای قشنگی هستفک کنی بهشون درهر صورت ما قبلا عاشق یه نفربودیم ..

هدف داشته باشی اون یه نفر فراموش میشه