بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
ایشالا اون قد که امروز هی خودم به خودم گفتم آدم بدیم فک کنم واسه اونه
آره خب طرز تفکر خیلی شرطه من شنبه هنش خداب میدیم امتحان اصلیمو گندزدم بعد که بیداز میشدم هنش میگفان ته وقتی مطمئنم بلدم گند نمیزنم و 19شدم تو هم از خودت مطمئن با بگو که آدم خوبی هستی
اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...