2777
2789
عنوان

خواب بد

135 بازدید | 30 پست

خواب دیدم از خواب پریدم نمیتونم بخوابم اهههههه😭😭😭😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

خیل بده آدم هنوز تو شوکه یه لیوان آب بخور یکم مشغول شو خدابت میبره

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیل بده آدم هنوز تو شوکه یه لیوان آب بخور یکم مشغول شو خدابت میبره

چشمام ب زور بازه به خدا خوف ورداشتم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
چشمام ب زور بازه به خدا خوف ورداشتم

نترس گلم خواب بوده تموم شده تعبیرشو بخون شاید خدب باشه

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5541928/فک-کنم-دیگ-کم-کم-منم-مطلقه-میشم خانما خواهش میکنم‌گزارش بزنیده😭😭😭

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
نترس گلم خواب بوده تموم شده تعبیرشو بخون شاید خدب باشه

بده خونده 😭🤕

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5541928/فک-کنم-دیگ-کم-کم-منم-مطلقه-میشم  خانما خواهش ...

من زدم 

اگ کسی هست برو پیش اون  خوابت میبره

زشته از مامانم ۲۳ سالمه 🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز