2777
2789
عنوان

خواب بد

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 30 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/5541928/فک-کنم-دیگ-کم-کم-منم-مطلقه-میشم  خانما خواهش ...

زدم

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زشته از مامانم ۲۳ سالمه 🤣

چ ایرادی داره خب🙂

بهتر از اینه فکرای مسخره بیاد ب ذهنت ک

پس انقد توو نی نی سایت چرخ بزن تا خوابت ببره

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
زدم

ممنونم عشقم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
زشته از مامانم ۲۳ سالمه 🤣

ممنونم عزیرم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
چ ایرادی داره خب🙂 بهتر از اینه فکرای مسخره بیاد ب ذهنت ک پس انقد توو نی نی سایت چرخ بزن تا ...

آخه خواهرم باهاش خوابیده ذاتا دیگه جایی نیست🤣

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
صدقه بنداز یکم دعا کن نزدیکه اذانه ایشالله که خیره

ایشالا اون قد که امروز هی خودم به خودم گفتم آدم بدیم فک کنم واسه اونه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

آره خب طرز تفکر خیلی شرطه من شنبه هنش خداب میدیم امتحان اصلیمو گندزدم بعد که بیداز میشدم هنش میگفان ته وقتی مطمئنم بلدم گند نمیزنم و 19شدم تو هم از خودت مطمئن با بگو که آدم خوبی هستی

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

به هر چی فکر کنی

تقریبا همون خوابو میبینی

من یک خواب چرت و پرتیییی دیدم

خودم در تعجبم این چ خوابه مسخره ای بود اخه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
😂😂😂

والا چه جوری سوسیس شدم خودمو اون لا کنم 🥺😭

به هر چی فکر کنی تقریبا همون خوابو میبینی من یک خواب چرت و پرتیییی دیدم خودم در تعجبم این چ خو ...

اره والاه اه  من که هیچی میترسم الان همه پا میشن بزن سرکار من تازه میترسم 🤣

خیراست هرچه است.

ایشالا