یک ساله نیمه ازدواج کردم بعد یک سال فهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه عشق قبلش بوده خیلی بهش علاقه داشته بعدش قسم خورد کاری به کارش نداشته باشه تا چند روز پیش ک دختره زنگ زد منم تو واتساپ دیدم قسم خورد ک من باهاش حرف نزدم دوستم حرف زد گفت از وقتی تو فهمیدی باهاش حرف نزدم بعدش از شمارش کپی برداشت نمیدونم چیکار کنم قسط بچه دار شدن داریم خیلی ناراحتم نمیدونم باور کنم یا نه
صبر کردن سخت تره یا اینکه بچه دار شی و خدایی نکرده شوهرت خیانت کنه و با یه بچه بمونی چیکار کنی؟
شوهرم پسر عمومه من شوهر سابقم ک بردارش میشه فوت کرده مجبور شدم با این زندگی کنم بخاطر همین میگم دودلم چون قسم ارواح برادرشو خورده ک باهاش نیست ولی شمارشو کپی کرد از واتساپ
عزیزم چه شرایط سختیه.....حتما نتونسته فرلموشش کنه که باهم در تماسن. لطفا لطفا لطفا فکر مادرشدنو از سرت فعلا بیرون کن و دنبال این باش که حس واقعیش به شما چیه ممکنه بخاطر شرایط خانواده ها با شما باشه ولی فمرش و قلبش جای دیگه....حتما از همسرت بخواه که مشاوره برید. بهتره بیشتر فکر کنی عزیزم. برات بهترینارو آرزومندم
چشم آهویی🌹❄❄خوب میدانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم ماندهای، عاشق نوازی میکنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این میاندیشم؛"زنی که عشق را میپذیرد، تا چه اندازه بی دفاع میگردد!!!