2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 44 پست
خب عزیزم یکم صبر کنی حقیقتو متوجه میشی

اخه دیگه چقدر صبر مبخوایم اقدام کنیم به بارداری تا الان یک عالمه قرص امپول سرم زدم ک باردار شم دارم دیوونه میشم

ما به غیر از نداریم تمنا دیگر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دیگه چقدر صبر مبخوایم اقدام کنیم به بارداری تا الان یک عالمه قرص امپول سرم زدم ک باردار شم دارم ...

صبر کردن سخت تره یا اینکه بچه دار شی و خدایی نکرده شوهرت خیانت کنه و با یه بچه بمونی چیکار کنی؟

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
صبر کردن سخت تره یا اینکه بچه دار شی و خدایی نکرده شوهرت خیانت کنه و با یه بچه بمونی چیکار کنی؟

شوهرم پسر عمومه من شوهر سابقم ک بردارش میشه فوت کرده مجبور شدم با این زندگی کنم بخاطر همین میگم  دودلم چون قسم ارواح برادرشو خورده ک باهاش نیست ولی شمارشو کپی کرد از واتساپ

شوهرم پسر عمومه من شوهر سابقم ک بردارش میشه فوت کرده مجبور شدم با این زندگی کنم بخاطر همین میگم &nbs ...

به خودش بگو من تا مطمئن نشم چیزی نیست نمیزارم بچه دار شیم 

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

عزیزم چه شرایط سختیه.....حتما نتونسته فرلموشش کنه که باهم در تماسن. لطفا لطفا لطفا فکر مادرشدنو از سرت فعلا بیرون کن و دنبال این باش که حس واقعیش به شما چیه ممکنه بخاطر شرایط خانواده ها با شما باشه ولی فمرش و قلبش جای دیگه....حتما از همسرت بخواه که مشاوره برید. بهتره بیشتر فکر کنی عزیزم. برات بهترینارو آرزومندم

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

عزیزم فعلا واسه بچه اقدام نکنید... دوستشون با گوشیه ایشون پیام بده حالا اینم باور کنید ب دوس دختر قبلیه شوهرتم پیام بده من ک باور نمیکنم

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
عزیزم فعلا واسه بچه اقدام نکنید... دوستشون با گوشیه ایشون پیام بده حالا اینم باور کنید ب دوس دختر قب ...

ن دختره زنگ زده گوشی شوهرم داده به دوستش