2777
2789

حالا که این کرونای لعنتی مجالس عزا رو ازمون گرفته بیاین هرکدوم بلدیم یه خط روضه بنویسیم برا هم.....التماس دعا دارم از همتون....به نیت همه مریضها و حاجتمندا....

🏴یا فاطمةَ الزهراء 

درد فاطمیه 

نای نفس کشیدن و رعنا شدن نداشت

سرو علی دگر کمر پا شدن نداشت

این بر همه طبیب ، ز خود دست شسته بود

کی گفته او توان مسیحا شدن نداشت

آب از سرش گذشته ، علی را خبر کنید

کوثر که میل راهی دریا شدن نداشت

پیچیده است اگر، کمرش درد می کند

او هیچ گاه قصد معما شدن نداشت

امروز کار خانه خود را تمام کرد

گویا که قصد عازم فردا شدن نداشت

حتی حسین آب ز دستش گرفت و خورد

گویا خبر ز راهی گرما شدن نداشت

می شست رخت خویش، ولی طول می کشید

چون دست لاغرش رمق واشدن نداشت

😢😢😢😢😢😢😢

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

🔳چادرت را بتکان روزی ما را بفرست 

ای که روزی دو عالم همه از چادر توست

ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت عرض میکنیم 

#یازهرا

#فاطمیه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

حضرت فاطمه حاجت دل همتون رو بده تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس تورو حضرت فاطمه دعام کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای سلامتی دخترم میشه یه صلوات بفرستین ممنونم

فرستادم عزیزم.انشالله همیشه تنش سالم باشه

تورا ب آبروی فاطمه زهرا دعا کنید ماجرایی ختم بخیر بشه و آبروی شخصی حفظ

انشالله......... هر چی خیره پیش میاد.نگران نباش عزیزم

حضرت فاطمه حاجت دل همتون رو بده تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس تورو حضرت فاطمه دعام کنین عشق ...

از خدا میخوام اگه عاقبت به خیریت در این ازدواجه هرچی زودتر سر بگیره

الله اکبر این همه جلال 

الله اکبر این همه شکوه 

الله اکبر در راه علی 

فاطمه ایستاده مثل یه کوه 

یافاطمه زهرا(س)

ادرکنی بی بی جان ادرکنی🤲

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
از خدا میخوام اگه عاقبت به خیریت در این ازدواجه هرچی زودتر سر بگیره

مرسی عزیزم حاجت روا شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اگه میشه از طریق لینک برای بابام که چند روز پیش به خاطر کرونا اسمونی شدن صلوات و فاتحه بفرستید  ...

وای عزیزم....خدا رحمتشون کنه....ما هم داغ عزیز دیدیم از کرونا......حالت رو درک میکنم.فاتحه میخونم براشون