2777
2789

ما هم ۸ روزه قهریم

دلم براش تنگ شده گوساله نفهم کلی لاغر شده اما بسکه مغروره کوتاه نمیااااااد  

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و تمت کلمت ربک صدقا و عدلا لا مبدل لکلماته و هو سمیع علیم ۳ مرتبه بخون از راه دور به نیتش فوت کن برا آشتی عالیه

الیوم نختم علی افواههم و تکلمنا ایدیهم و تشهد ارجلهم بما کانو یکسبون اینم سه مرتبه بخون فوت کن

زبونش بسته میشه و معذرت خواهی هم میکنه

یا الله یا محمد یا علی فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لاتهلکنی ۷۰ مرتبه بخون کل مشکل حل میشه

دست ب دلم بزنی خونه میزنه بخدادلتنگم

خوب دلبری کن

مطمعنا اونم دلتنگه

منو که میبینی دارم خودمو دق میدم چون اگرم بیاد اشتی تا خاسته هامو براورده نکنه اشتی نمیکنم

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
چجوری،عقدیم،زدم بلاکش کردم بلکع یکم دلش تنگ شه بیاد

خوب عزیزم بلاکش کردی چجوری بیاد منت کشی ببین اگه دعواتون شده حقم با تو بوده برو دم در خونشون ی لحظه ی خودی نشون بده ی چشمک بزن بدو بدو دور شو از خونشون😁😂

پاشو بخودت برس و لباسای خوشکلتو بپوش

خلاااااصه دست بزار ر و نقطه ضعف مردا🙈

خوب دلبری کن مطمعنا اونم دلتنگه منو که میبینی دارم خودمو دق میدم چون اگرم بیاد اشتی تا خاسته هامو ...

دقیقاخودمم میخوام همی کارکنم،بخدادلم تنگشه ولی چون دعوامون تقصیراون بوده غرورم اجازه نمیوه😭😭

اکثرا همون روز اول ولی شما مرتب بخون به هر کی گفتم خیلی زود جواب گرفته اینا مجربه

واقعاخداخیرت بده ی دعااز ته دل کن خیرببینی دعاکن زوداشتی کنم،ببخشیدشما.....چیکاره این ک اینارومیدونین?