سلام عزیزان من میخوام مهاجرت کنم برنامه نویسی بلدم اما رشته تحصیلیم مهندسی هسته ایه نمیدونم بایدچه طورمهاجرت کنم و حتی از چه راهی برم کمک میخوام میشه اگر کسی راهی بلده یا وکیل مهاجرتی قابل اعتماد و زبر دست میشناسه معرفی کنه بهم ممنونم بچه ها
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .
نمیدونم عزیزم اما تازگی مهاجرت کرده و دیدم تو تاپیکا که با بچه ها در این مورد صحبت میکرد فکر کردم شاید بتونه به استارتر کمک کنه
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نمیدونم عزیزم اما تازگی مهاجرت کرده و دیدم تو تاپیکا که با بچه ها در این مورد صحبت میکرد
ممنون 😘😘😘
آنچه درباره کوروش بزرگ برای محقق جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق پدیده ای تازه به شمار میآمد .