2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=170212468]اها گوشیم ایفونه برنامش میخوره به گوشیم؟[/QUOTE

نمیدونم ببین میتونی از بازار دانلود کنی یا از فروشگاه برنامه عالی هست وزنتو ضرب 20کن ببین چه عددی در میاد اندازه همون مقدار کالری بخور سعی کن شب دیر تر از نه دیگه شام نخوری حتما سه ساعت قبل خواب چیزی نخورده باشی برنجتو روزی یک وعده باشه اگه کمترم باشه چه بهتر نون هم کم بخور مثلا نصف نون لواش صدو خورده ای کالری داره خودت برنامه ریزی کن دیگع یک ماه قند و نوشابه و سس هم کنار بزار حله

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
[QUOTE=170212468]اها گوشیم ایفونه برنامش میخوره به گوشیم؟[/QUOTE نمیدونم ببین میتونی از بازار دانلو ...

منی که لاغرم چی کار کنم.وزنم ۴۵ ضرب در ۲۰ کردم شد ۹۰۰.۹۰۰ کالری بخورم که هیچی ازم نمیمونه😫

منی که لاغرم چی کار کنم.وزنم ۴۵ ضرب در ۲۰ کردم شد ۹۰۰.۹۰۰ کالری بخورم که هیچی ازم نمیمونه😫

شما پاشو بیا پیش من غذا خوردنمو ببین اشتهاد باز میشه😂😂😂😂

خودم یه دختر هشت ساله دارم مثل اسکلت میمونه هر کاریش میکنم حریفش نمیشم غذا بخوره در روز انقدر میخوره که نمیره 😂

ولی به نظرم شما لاغرا روزی یک ساعت ورزش یا پیاده روی کنید هر وقت به تپش قلب رسیدی و حسابی به نفس نفس افتادی بشین یه دل سیر غذا بخور یا سالاد ماکارونی یا ژله و کلا غذا هایی که کالریش بالا هست مطمعنم  جواب میگیرین همونطور که به چاقا میگن تایک ساعت بعد ورزش غذا نخورین شما برعکس باید بخورین😉چون بدن سریع جذب میکنه بعد حمام هم همینطور غذا جذب میشه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم