2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمدونم  تاپیک زدم با کاربری گلبرگ یجوریم🥺

چجور؟/

حرف بزن/

تو خودت نریز/

بریز بیرون اون چیزی ک تو دلتع/

عاروم میشی/ 

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چجور؟/ حرف بزن/ تو خودت نریز/ بریز بیرون اون چیزی ک تو دلتع/ عاروم میشی/ 

نکنه کرونا گرفتم واقعنی نگار🥺

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نکنه کرونا گرفتم واقعنی نگار🥺

ن الکیع مگ/

حس بویایی داری؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ببین اینجا گفتم  تو پستاهم گفتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/5628856/آنی-امیه- ...

حساس شدی باو/

منم گاهی اینجور میشم/

کرونا اصلا حس بویایی نداری ک/

حساس شدی باو/ منم گاهی اینجور میشم/ کرونا اصلا حس بویایی نداری ک/

واقعنی؟

خوبه پس

سردردمم حتما عادیه یکم بخوابم خوب میشم

ممنون نگاریم❤

واقعنی؟ خوبه پس سردردمم حتما عادیه یکم بخوابم خوب میشم ممنون نگاریم❤

عارع من پسر خالم پزشکه اینو گف خیالت تخت/

کرونا بویاییو از بین میبرع/

فدات/

عصرت نایس نگینم/

عزیزم من باور می کنم  می نویسه ۲۵ و ۵۰ گرم طلا  که اصلا در مقابل سود و در آمد کارخانه چی ...

اخه قوطی؟اخه بطری؟😭

یه پلاک میدادن لا اقل

قوتی رو بذاریم دکوری روی اپن😬

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

عارع من پسر خالم پزشکه اینو گف خیالت تخت/ کرونا بویاییو از بین میبرع/ فدات/ عصرت نایس نگینم/

مرسی❤

دختر عمه منم گفت اما نگران بودم

ممنون 

من یکم لالا کنم❤