2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 36 پست

چه ربطی به چند همسری داره؟

هیز بودن مریضیه

اینکه رو کسی که دوستش داریم حساسیم طبیعیه و ربطی به جنسیت نداره

کهریزک💔 برای چرخش این آسیاب کهنه دل سنگ به خون خویش میغلتند خلقی بی گناه اینجا به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا. من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !

تحقیقات اصلا به درد نمیخوره همین که اینقدر اعتماد بنفست پایینه باعث شدی شوهرت پررو بشه مرد هیچ برتری نسبت به زن نداره هیچ برتری و زن اصلا تابع مرد نیست خواهشا یه جور دیگه تحقیقات کن و رو خودت کار کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابابزرگ شوهرم زنش فوت شده بود رفت یه زن دیگه گرفت اون زنه هشت تاپسرداشت باورتون نمیشه اگه بگم زنه ده تاپسرداشت هشت تاشون دوزنه بودن یکیشم میخواست سومی روبگیره همشون هم هردو زنشون توی یه خونه زندگی میکردن.او دوتاکه یه زن داشتن مادرشون هی بهشون میگف یکی دیگه بگیرین براهمین بااون دوتاعروس لج بود

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
توی جامعه که تعداد زنهای بیوه و دخترای دهه شصتی که دیگه هم از سن ازدواجشون گذشته بیداد میکنه.اینا بر ...

شمااین کاروکن اگه سرسال نیومدی بگو جداشدم ولم کرده رفته باهووم بیا تف کن توصورتم😐

بعله که این کارومیکنه چون توزایمان کردی بچه آووردی بعدی سختی نمیده به خودش😒

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
توی جامعه که تعداد زنهای بیوه و دخترای دهه شصتی که دیگه هم از سن ازدواجشون گذشته بیداد میکنه.اینا بر ...

خانوم جان مشكل از زناي مملكت نبست مشكل از شماهاست كه دشمن همجنس خودتونين هنوز فكر ميكنين زن همون شيطانه ك قديما ميگفتن!

من خيلي از خانوم هايي ك همسرشون فوت كرده يا طلاق گرفتن ميشناسم كه به امثال اين مرداي هيز و هوس باز نگاهم نميندارن

اين چه افكاريع

هركسي مسئوووول انتخاب خودشه جنسيت هم نداره اين مسئىليت 

مشكل شماهايي هستين ك هنوز مجرز چند همسري براتون منطقيه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خواهشا سعی نکنید این مواردو عادی جلوه بدید اونیکه به چندهمسری علاقه داره شخصیت سست و متزلزلی داره که ...

من سعی نکردم عادی جلوه بدم. دارم دیوانه میشم از فکر اینکه شوهرم هیز و ناپاکه. میگم شاید اونقدرا هم مهم نیست ک با یکی دیگه باشه

عزیزم زن فقط در صورتی بدبخت نیست که خانوادش حامیش باشن و ترجیحا بچه هم نداشته باشه شاغل هم باشه نیاز ...

بیشتراز زن افکارشماست که بدبخته

البته ببخشیدا ولی واقعیته

من که ندیدم

۱۰ساله دارم زندگی میکنم خودموحفظ کردم

هرجاییم لازم باشه دهن طرفموسرویس میکنم😊تابفهمه جوونیموگذاشتم پاش

هرکس ارزش خودشو تعیین میکنه

شمامیتوونی بجنگی بااین افکارش نه اینکه بشی مث خودش

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
عزیزم زن فقط در صورتی بدبخت نیست که خانوادش حامیش باشن و ترجیحا بچه هم نداشته باشه شاغل هم باشه نیاز ...

اين مشخصاتي ك شما دادين براي مرد هم بدبختيه ها 

اون انساني بدبخته تو زندگي مشتركش ك به خودش و توانايياش باور نداره 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اسی جون تو عقد نشونه آیی نداشت؟ نفهمییدی؟ ممنون میشم جواب بدین لازم دارم 🥺

چرا توی عقد هم به زنها نگاه میکرد و به شوخی اذیتم میکرد ک میخوام زن بگیرم ولی دعوا ک میکردم میگفت تو دیوونه ای دارم شوخی میکنم یا تو حساسی

من سعی نکردم عادی جلوه بدم. دارم دیوانه میشم از فکر اینکه شوهرم هیز و ناپاکه. میگم شاید اونقدرا هم م ...

اگه مهم نيست برات خب برو سه تا برا شوهرت بگير 

ولي نيا عيب همسر خودتو گردن اين و اون نندار و نگو عاديه اين كارا 

چرا توی عقد هم به زنها نگاه میکرد و به شوخی اذیتم میکرد ک میخوام زن بگیرم ولی دعوا ک میکردم میگفت تو ...

تو عقد مقایسه ات  میکرد؟ 

فضول نیستم این سوالارو نیاز دارم   تو دوران عقد🥺

خیلی عجیبه به هیز بودن شوهرت گیر میدی بعد میخای براش زن بگیری؟این تناقض نیست عایا؟

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود