2777
2789
عنوان

زن دوم

484 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

من مدتهاست با شوهرم درگیرم خودش میگه نمیخواد هیچ کاری بکنه و اهلش نیست ولی خیلی هیز و چشم ناپاکه. اینقدر خیره میشه به زنها که یوقتایی یادش میره دور و برش چه میگذره. 

کاش فقط نگاه میکرد. اگه یه زن خراب باشه و زنه هم هی نگاش کنه اون چشم بر نمیداره و همینحور زل میزنن به چشم همدیگه. 

بهش اعتماد ندارم.دارم نابود میشم. 

تا اینکه در مورد چند همسری تحقیق کردم.یه چیزاییش به نظرم منطقی اومد. چرا ما زنها اینهمه حساسیم که حتما شوهرمون مال خودمون باشه؟ میترسیم بهمون کم توجهی بشه؟زن همینه زن بدبخت و تابع شوهر هست. مجبوره همش سعی کنه جلب توجه شوهرش کنه

چقد بدم میاد ازاین مدل مردا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

زن كجا بدبخت و تابع شوهره؟مجبوره جلب توجه كنه؟

تروخدا افكار خودتون رو همگاني نكنين به همه تعميم ندين!!!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا سعی نکنید این مواردو عادی جلوه بدید اونیکه به چندهمسری علاقه داره شخصیت سست و متزلزلی داره که نمیتونه به یک نفر وفادار باشه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

و اينكه ميدوني همسر ترجمه دقيق و معنيش چيه؟اگه اره چند همسري چه معنا ميده؟چطور ميشه چندهمسري ك اسمش پر از پارادوكسه منطقي بنظر بياد؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

توی جامعه که تعداد زنهای بیوه و دخترای دهه شصتی که دیگه هم از سن ازدواجشون گذشته بیداد میکنه.اینا برن خراب بشن بهتره یا یکی بیاد باهاشون ازدواج دائم بکنه؟ نگید خب مردا میرن دختر جوون و خوشکل میگیرن. در اونصورت دیگه مردا مقصر نیستن این دخترانمون هستن که بعضیهاشون کثیف و هوس بازن وگرنه اگه دخترای کم سن و سال و مجرد به مردای متاهل محل نذارن اون مردا مجبورن یا ازدواج دوم نکنن یا با یکی که بیوه و مشکلدار باشه ازدواج کنن

مردی که نتوونه خودشووقف خانواده ش وزنش بکنه میخوام ازامشب بره!

چرا روح خودتوخراب میکنی به این چیزافک میکنی خودتوتوجیه میکنی برای موندن!موندنی که توروآزارمیده تا دیگری رو

ارزش خودتوحفظ کن دخترجون

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

همینجوری که مردا دوست ندارن زنشون خیانت کنه،. زن هم دوست نداره شوهرش خیانتدکنه

من که تا الان 8 سال از عمرمو وقته یه مرد کردم زندگیم با تمام مشکلات ساختم،. معلومه حاضر نیستم با کسی تقسیم کنم

این نشونه ی یک آدم بی فرهنگ و بیماره. شما بعنوان یک زن باید حالیش کنی که رفتارش چندشه. تحقیرش کن. له ش کن تا آدم بشه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

زن كجا بدبخت و تابع شوهره؟مجبوره جلب توجه كنه؟ تروخدا افكار خودتون رو همگاني نكنين به همه تعميم ندي ...

عزیزم زن فقط در صورتی بدبخت نیست که خانوادش حامیش باشن و ترجیحا بچه هم نداشته باشه شاغل هم باشه نیاز مالی نداشته باشه وگرنه چرا خیلیم بدبخته هرجای دنیا باشه همینه

😶😶😶😶😶چی بگم خودت راضی برای شوهرت زن بگیری من چی بگم

فقط مردی که در این حد سیری ناپذیر و هوسبازه اون زن دوم هم چشمشو پر نمیکنه مثل شما که چشمشو پر نکردی،اون با یه زن،دو زن،سه زن،درست نمیشه

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه