2777
2789
عنوان

تحسین

137 بازدید | 7 پست

بیشتر مشاوران تاکید دارند که می بایست از همسر خود تقدیر زبانی داشته باشید. بنا بر این می بایست ابتدا مواردی که باید از ایشان قدر دانی  کرد را شناخت ؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
دست پخت سفره آرایی
4
50%
ارایش و زیبایی (مو و میکاپ)
2
25%
تربیت فرزند
1
12%
چیدمان منزل
1
12%

به شخصه هیچکدوم.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس در چه موردی قدر دانی لازمه ؟ خب همین جورم هی قدر دانی کنی خب لوس میشه 

این نظر منه و خب چیزی که تجربه دارم ، باورمه  حالا ممکنه کس دیگه قبول نداشته باشه.

من تمایل دارم همسرم در مورد مسائل معنوی من رو حمایت و تحسین بکنه که صد البته الحمدلله اینکار رو میکنه و برای بنده سعادته. مثلا تحسین و حمایت در مورد حفظ حجابم ، رعایت مسائل محرم نامحرم ، اهمیت دادن به نماز اول وقت و داشتن مطالعه و شرکت در کلاس زبانی که اسلام رو رشد میده. چون دستپخت و سفره آرایی از من نیست ؛ من تمام غذاهام و شیرینی و هر چه درست میکنم نذر معصومین هست پس علت خوب شدنشون من نیستم،سفره آرایی هم به احترام همسرم برای رضای خدا انجام میده چون جایگاه همسر در دین من بسیار والاست و سید هم هستن.در مورد خودآرایی آنچه خداوند خلق فرموده زیباست چه نیاز به آرایش آنچنانی . در مورد فرزند من تنها نقش ندارم ، همسرم بسیار نقش مهم و موثری دارن چون لقمه ی حلال و مجاهدانه ی ایشون هست که بسیار موثرتر هست.چیدمان منزل هم باز تنها به من مربوط نیست .

در کل اگر همسرم به عنوان مرد خانواده ، روح و ستون و گرمای خانواده نباشن و تلاش های مجاهدانه ی ایشون و حمایتشون نباشه من هیچکدوم از این کارها رو نمیتونم انجام بدم.وجود ایشون «باید» ی هست و موثر. و همیشه قدر دان زحمت های همسرم هستم ، مخصوصا که از صبح تا شب تو گرما سرما تلاش میکنن حلال کسب روزی میکنن.من جز انجام وظیفه کاری انجام نمیدم.

عذر میخوام طولانی شد❄

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
خب پس در چه موردی قدر دانی لازمه ؟ خب همین جورم هی قدر دانی کنی خب لوس میشه 

اگر آقا و خانم مسلمان به وظایف خودشون آگاه باشن ، نه به قدر دانی مداوم نیاز دارن نه طلبکار هستن.مشکل اینجاست بعضی ها همش طلبکار هستن. نمونه هاش توی سایت هست.تشکر کردن بعد از صرف غذا خودش قدردانی هست یا همین که آقا بعد از ساعات کاری ،خسته به منزل میاد و چای براش گذاشته شه و بعد از خوردن خستگیش در بره قدر دانی هست.

ای کاش همه تفکر شما داشتن اونوقت همه چی گل و بلبل بود. 

این تفکر اسلام هست و خب متأسفانه امروزه خیلی کم نسبت به وظایفمون آگاهی پیدا میکنیم.حاج آقا پناهیان میگن اگر ما قبل ازدواج وظایفمون رو بدونیم طلبکار وارد زندگی نمیشیم اتفاقا خودمون رو بدهکار میبینیم.