2777
2789
عنوان

شمام از باباتون ارث میرسه بهتون ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست
استارتر شاید حرفم بنظرت مسخره برسه ولی تو تصمیمت تجدید نظر کن، نامزدی که هنوز هیچی نشده چشمش دنبال ا ...

منم بنظرم باید بیشتر فکر کنه 

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  
بیشتر اینجور که میگه دلم میسوزه براشون ولی کاری ازم برنمیاد

اها ولی من خودم اینجوری رفتار میکنم 

بابای منم ارث انچنانی نداره رو نده شوهرت اینجوری بگه

اتفاقا من همیشه از عشق مامان بابام و روش تربیتیشون حرف میزنم که مارو انقد خوب و پاک بزرگ کردن از اعتمادشون به خودمون 

شوهرم فقط فک میکنه دیگه اسمون دهن وا کرده من. افتادم 😂 حتی برا یه ناهاری که خونمون بخوره صد دفه تشکر میکنه چون خودم خانوادم بزرگ کردم چیزیم ندارن والا جهاز معمولی بردم ولی تو چشمش بزرگش کردم در صورتی که طرف خودشون عالی میخرن

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من خدا رو شکر خیلی داره ولی همسرم یه هزار تومنی از بابام تاحالا نگرفته میگی هرچی دارن برا خودشونه، توهم عزیزم بیشتر در مورد نامزدت فکر کن بنظرم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

یعنی چی نامزدت تو چشمت میزنه ؟

یعنی بهت طعنه میزنه ؟

اونوقت باهاش میخوای بمونی ؟؟؟

کسی که تو نامزدی همه عسل تو دهن هم میکنن ، این طعنه میزنه ، بعد ازدواج دیگه طعنه نمیزنه ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
بابای من خونه درب و داغونم نداره😁 نامزدتم بیخود کرده میرفت دختر پولدار میگرفت یا دختر پولدارا تحو ...

دختر پولدار با پسر پولدار ازدواج می کنه وبالعکس 

گذشت اون زمان که دختر پولدار میرفت زن یه پسر خوشتیپ فقیر میشد الان هرکی در حال دو دوتا کردنه که پول خودشو بیشتر کنه

مامان من  از الان شروع کرده 😐 بابام یه بستنی بخره پولشو باهاش حساب میکنه  مگه میذاره چی ...

تو هم مثل من بچه ی این خانوادت نیستی🖐🏻😂💔

همدرد# :/

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
مامانم با بابام مشکل داره با من کاری نداره که😁😁 مثلا از سر دوست داشتنه ☹❤

متاسفانه ب بهانه ی دوست داشتن ب خودشون اجازه میدن هرکاری ک میخان بکنن😒💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯