2777
2789
عنوان

وقتی که تو قم دانشجو بودم....

126 بازدید | 10 پست

خیلی جو سنگینی داشت خیلیی...رفتار مردمش واقعا زیاد خوب نبود شاید به خاطر اینکه من زیاد باحجاب نیستم موهام بیرونه همیشه و تو شهر چادر نمیپوشیدم🤦‍♀️بیاید از تجرییاتتون بگید

اسی جان منو ببخش

خانما، خوواااهش میکنم دوتا تاپیک آخرمو گزارش بزنین

فقط دو سه نفر مونده ک گزارش بزنن ک بترکه

خوواااهش میکنم

دستتون درد نکنه

لطفا بعد گزارش لایکم کنین

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بد! :-( ناراحت شدم

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 
خیلی سخت نبود؟

اره ولی سعی کردم با خوش گذروندن همراه دوستام بگذروننش که زودتر تموم شه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

تا حالا قم نرفتم، ولی درک میکنم آدمهایی که بخاطر حجاب به آدم بد نگاه میکنن چقدر اذیت میکنه، همه جا هستن از اینجور آدمها متاسفانه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیفتد، رویا ببارد، دختران برقصند،  قند باشد ،  بوسه باشد، خدا بخندد به خاطر ما... ما که کاری نکرده ایم...