2777
2789

چندهفته ای سریع بروآمینیوسنتزکن

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏
بیشتر ببینید

انشالا که چیزی نیست ولی حتما یا سل فری بده یا آمینوسنتز، مال دخترم ۲.۱ بود  ،دکتر آزمایش ژنتیک مرحله ی دوم نوشت ولی من چون نگران بودم خودم رفتم سل فری دادم، انشالا که سلامته ولی حتما سل فری بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندهفته ای سریع بروآمینیوسنتزکن

من الان ۱۲ هفته م هردفه میرم سونو سن بارداری رو ب بالا میره بار اول ک رفتم ۴ روز سن سونوم بیشتر بود برا انتی رفتم یه روز دیگه اضافه شده بود الان ۱۲ هفته و ۳ روزم باید ۱۲ هفته و ۲ روز میبودم

[QUOTE=170154293]انشالا که چیزی نیست ولی حتما یا سل فری بده یا آمینوسنتز، مال دخترم ۲.۱ بود  ،دکتر آزمایش ژنتیک ...[/QUOTE

مشکل من اینه دکترم گفت مشکلی نیست ولی ب هرکی نشون میدم میگه یا ازمایش زنتیک دادیم یا امینو

[QUOTE=170154293]انشالا که چیزی نیست ولی حتما یا سل فری بده یا آمینوسنتز، مال دخترم ۲.۱ بود  ،د ...

منم که ۲.۱ بود عدد ان تیم دکتر گفت مشکلی نیست ولی خودم رفتم آزمایش سل فری دادم، به نظرم تعلل نکن حتما چک کن یا با سل فری یا آمینوسنتز اگر مشکلی باشه خدایی نکرده واقعا جبران ناپذیره،همین الان پیگیر باشید،انشالا که چیزی نیست

ازمایش سل فری و چقد هزینه ش شد و شرایطش چطوریه جوابشو کی میدن

یه آزمایش خون میگیرن از شما فقط، جوابش فک می کنم ۲ هفته ای میاد، هزینشم من ۵،۶ ماه پیش انجام دادم دومیلیون و هشتصد بود