2777
2789
عنوان

بيچاره شدم

347 بازدید | 42 پست

ازوقتي مىخوابم بچم مكم مىزنه تاصبح بخداا دارم ديوونه مىشم اربي خوابي شونمودسته راستم داره مىتركه ول كنم نيست 

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکش بده ، خیلی بده اینجوری ، اولش گریه میکنه ولی بعد عادت میکنه

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
ترکش بده ، خیلی بده اینجوری ، اولش گریه میکنه ولی بعد عادت میکنه

اخه چه جورى همين كه مىزارمش تو تختش ١٠دقيقه بعدش بيدار مىشه

شیشه بهش بده وای چقد بده الان یادم اومد بچه منم همینطور بود روانی میشدم فقط

بخدا پاي چشم ازبيخوابي گود رفته حسرت اينو دارم كه پتومو بغل كنم بخوابم 

من پسرم پستونک میخورد عالی بود اما دخترم پستونک نگرفت مثل شما اذیتم میکرد دیگه یک ساله د تقریبا خوب شده قبل خواب با چیزای دیگه حتی گذاشتن تو گهواره خوابش میکنم تا دست از سرم برداره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
نه ماهو نيمشه 

خیلی به راحتی ترک بده ، ممکنه اوایل جیغ و داد کنه چون بچه ها خیلی باهوشن ولی محل نده اگه میخوره شب موقع خواب یه شیشه شیر خشک بده ،،،تو این سن شب تا صبح باید بخوابه ولی شما بد عادت کردیش ،،،، من بودم تا حالا کلا شیرمو قطع میکردم ، دیوونه میشدم 😅

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
بچه ی من تا دوسال که از شیر گرفتمش همینجور بود

خودت چىكارمىكردى من خواب زده مىشم مىخوام سرموبكوبم ديوار فحش به خودم مىدم كه چرا شيرخشكىش نكردم 

اخه چه جورى همين كه مىزارمش تو تختش ١٠دقيقه بعدش بيدار مىشه

اون گشنشه بهش یکم غذا بده بخوره شبا موقع خواب .دیگه زیاد میک نمیزنه سینتو .مثله سوپ یا حریر بادوم یا غذا کمکیه آماده .یا فرنی .

خودت چىكارمىكردى من خواب زده مىشم مىخوام سرموبكوبم ديوار فحش به خودم مىدم كه چرا شيرخشكىش نكردم  ...

من عادت کرده بودم بعضی وقتا صبحا که میخواستم بلند شم از کمر درد و کتف درد نمیتونستم 😔😔😔😔