اخه چه جورى همين كه مىزارمش تو تختش ١٠دقيقه بعدش بيدار مىشه
تحمل کن یه مدت ،،، بستگی داره احتمالا دو سه شب ، شایدم کمتر ،،،، الان غذا میخوره کاملا سیره ، تو تربیت یکم قاطع باش ، نابودت میکنه اینجوری که ،،،، دیدم که میگم هاااا
من سه تا دارم ابدا مشکل تو هیچ چیزشون نداشتم
نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بخدا ديوونه شدم شبا تاصح بيدارم شوهرمونگاه مىكنم چه راحت خوابيده خب خيلي گريه مىكنه تا نياد بغلم ارو ...
عزیزم گوش کن حرف منو ،،،، دیگه ده ماهشه شیر خشک بهش بده
الان دیگه رو غذا باید باشه تمرکزت نه اینکه شیره جون و انرژیت رو بگیره ، یکم سختی بده به خودت درست میشه ، راحت میشی ، اصلا دلیل نداره مک زدنش ، نوزاد نیست که
نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
بعدم عزیزم غذاخورش کن ۹ماهس بزرگه اون باشیر خودت سیر نمیشه اصلا پسرم تا۳سالگی با اینکه غذا میخورد ولی شبا ولم نمیکرد تاصبح آخرش یه شب خودمو زدم فحش دا دم پددددددسگگگگگگگ ولم کن دیگه ازشب بعدش شوهرم از ترس نمیخوابید تا از شیر گرفتمش
گفتم که سیرش کن گریه کرد اصلا می می نده اذیتت ممکنه کنه ولی تحمل کن اگه شیشه براش بگیری که شب خوابیدنی بخوره خیلی بهتره ،،،، دو سه روز سختی بکش هر چند شب اول احتمالا بی تابی و جیغ و داد کنه فقط ،،،، بچه ها باهوشن میفهمن که شب خبری نیست