2777
2789
عنوان

بيچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 42 پست
اخه چه جورى همين كه مىزارمش تو تختش ١٠دقيقه بعدش بيدار مىشه

تحمل کن یه مدت ،،، بستگی داره احتمالا دو سه شب ، شایدم کمتر ،،،، الان غذا میخوره کاملا سیره ، تو تربیت یکم قاطع باش ، نابودت میکنه اینجوری که ،،،، دیدم که میگم هاااا 

من سه تا دارم ابدا مشکل تو هیچ چیزشون نداشتم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی به راحتی ترک بده ، ممکنه اوایل جیغ و داد کنه چون بچه ها خیلی باهوشن ولی محل نده اگه میخوره شب م ...

بخدا ديوونه شدم شبا تاصح بيدارم شوهرمونگاه مىكنم چه راحت خوابيده خب خيلي گريه مىكنه تا نياد بغلم اروم نمىشه منم دلم نمىاد

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
اون گشنشه بهش یکم غذا بده بخوره شبا موقع خواب .دیگه زیاد میک نمیزنه سینتو .مثله سوپ یا حریر بادوم یا ...

بهش مىدم اندازه يه پياله سوپ اماتاثيرى نداره 

بخدا ديوونه شدم شبا تاصح بيدارم شوهرمونگاه مىكنم چه راحت خوابيده خب خيلي گريه مىكنه تا نياد بغلم ارو ...

عزیزم گوش کن حرف منو ،،،، دیگه ده ماهشه شیر خشک بهش بده 

الان دیگه رو غذا باید باشه تمرکزت نه اینکه شیره جون و انرژیت رو بگیره ، یکم سختی بده به خودت درست میشه ، راحت میشی ، اصلا دلیل نداره مک زدنش ، نوزاد نیست که 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
من پسرم پستونک میخورد عالی بود اما دخترم پستونک نگرفت مثل شما اذیتم میکرد دیگه یک ساله د تقریبا خوب ...

نه بابا اشتباه كردم پستونك ندادم چه جورى خوب شد اين هرچى بزرگترمىشه انگار بدتره

بعدم عزیزم غذاخورش کن ۹ماهس بزرگه اون باشیر خودت سیر نمیشه اصلا پسرم تا۳سالگی با اینکه غذا میخورد ولی شبا ولم نمیکرد تاصبح آخرش یه شب خودمو زدم فحش دا دم پددددددسگگگگگگگ ولم کن دیگه ازشب بعدش شوهرم از ترس نمیخوابید تا از شیر گرفتمش 

من عادت کرده بودم بعضی وقتا صبحا که میخواستم بلند شم از کمر درد و کتف درد نمیتونستم 😔😔😔😔

اخ اخ دقيقا

نه بابا اشتباه كردم پستونك ندادم چه جورى خوب شد اين هرچى بزرگترمىشه انگار بدتره

دقیقا بدتر میشه ، دیدم که میگم ، یا الان درست کن یا تا دوسال همینه 

میفهمم عزیزم خیلی خیلی عذاب اوره یجوری بگیرش اینحوری همه انرژیت تحلیل میره 

اخه چه جورى؟

تحمل کن یه مدت ،،، بستگی داره احتمالا دو سه شب ، شایدم کمتر ،،،، الان غذا میخوره کاملا سیره ، تو ترب ...

چى كاركنم بايد؟

عزیزم گوش کن حرف منو ،،،، دیگه ده ماهشه شیر خشک بهش بده  الان دیگه رو غذا باید باشه تمرکزت نه ...

اصلا شير خشك دوست نداره انقدرهم بهم وابستس كه حتى توبغله باباش منو مى بينه گريه مىكنه كه بغلش كنم

چى كاركنم بايد؟

گفتم که سیرش کن گریه کرد اصلا می می نده اذیتت ممکنه کنه ولی تحمل کن اگه شیشه براش بگیری که شب خوابیدنی بخوره خیلی بهتره ،،،، دو سه روز سختی بکش هر چند شب اول احتمالا بی تابی و جیغ و داد کنه فقط ،،،، بچه ها باهوشن میفهمن که شب خبری نیست