2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 54 پست

به جای سکه   طلا و دولار     دستگاه ماینر بگیرید الان یک دستگاه ۴۰م ت ماهی  حداقل ۵م درآمد زایی داره  فقط یک اتاقک ۲در ۲ میخواد 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
خب اگ طلابخرم سال دیگش بخام گرون بفروشم،همون وسایل هم گرونترشده وهمون،همون میشه،وجهیزیه خیلی چیززیاد ...

اره دقیقا شاید وسایل از سکه هم گرونتر بشه.همون جهاز بخر

برام دعا کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دوتومنشو بده سرویس پلاستیک لیمون بگیر ابکش فلزی ۶ تایی بگیر اینارو بگیر برقی بزار بعد

ابکش وتشت استیل وایناخریدم وهمه چیزای رویی وروفرشی وپتووازین جورچیزا

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
بنظرم دوتومنشو بده سرویس پلاستیک لیمون بگیر ابکش فلزی ۶ تایی بگیر اینارو بگیر برقی بزار بعد

پلاستیکی خراب میشه،شایدمن دوسال دیگه ازدواح کردم وخاسم پنج سال عقد باشم😂😂بعدبایدجنازه شوجمع کنم ازبس خشک شده ورنگ پریده شده😂براابجیم دمپایی دسشویی حمومشو عقد ک بود خریدیم،سه سال بعدش براجهیزیه چیندن پاکردم توش برم حمام تزیین کنم ب سه قسمت مساوی تقسیم شد😂😂😂

خیلی خوبه جاروشارژی اصلا نگیر باطریش میخوابه اصلا ب درد نمیخوره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
وسلایل اشپزخونه فعلادلم نمیخادبخرم،گفتم اتوجاروبرقی چرخ خیاطی پنکه سبزی خوردکن،اول ایناروردیف کمم

جارو سامسونگ   چرخ خیاطی جک  و وسایلهای دیگه   از برند ناسا  خوبه و نمایندگی فعال داره 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
پلاستیکی خراب میشه،شایدمن دوسال دیگه ازدواح کردم وخاسم پنج سال عقد باشم😂😂بعدبایدجنازه شوجمع کنم از ...

ن ازجعبه درنیاری چیزیش نمیشه ک 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
منو همسرم و مادرم و خواهرم باهم رفتیم خرید از اون بزرگتره بگیر تا اون قابلمه و ابکش  🤕به نظرم ...

صحیح ولی اینقدوسایل هس ک میمونه برابعدازدواج ک نگو،باخریداونالذت میبریم انشاالله😍😂

خب اگ طلابخرم سال دیگش بخام گرون بفروشم،همون وسایل هم گرونترشده وهمون،همون میشه،وجهیزیه خیلی چیززیاد ...

ببین شما یه لیست تهیه میکنی خب؟ بر حسب نرخ وسایل و پولی که ماهانه میتونی بزاری یه برنامه میریزی میتونی خورده ریزه ها که خیلی تو چشم نیسنو بخری اما بعضی وسایلو ممکنه بخری بعد قدیمی بشه جامعه هم که میدونی چقد بد شده بهتر جای پولشون طلا البته فقط سکه نه طلای تزیینی بگیری که به موقع اش بفروشی به روز بگیری

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 
حالا شما استثنایین.وسایل برقی که همشون ی شکلن بستگی به پول خودت داره مارکش.فقط میمونه مبلو تخت و فرش ...

افرین😘😘

اره دقیقا شاید وسایل از سکه هم گرونتر بشه.همون جهاز بخر

اره بابا،ادم هرچی خاس بخره همونسات بابخره اگه معطل کنه ودل دل کنه بدتره

بله وقتی فلوس لا یتناهی موجود باشه😃🤣😅

😄😄

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم مجردم ولی مثل تو خریدم از قبل وسایلمو.مثل لباسشویی ابمیوه گیری پلوپز قابلمه سرویس چینی و  قاشق چنگال سرویس چاقو چایساز  خورد کن همزن  جارو برقی و  لوازم پلاستیکی چنتا وسایل دیگه.بازم میگیرم قسمت شه مثل فر  توستر .پارسال خریدم الان دوبرابر شدن همشون.تا میتونی بخر

برام دعا کنین
خیلی خوبه جاروشارژی اصلا نگیر باطریش میخوابه اصلا ب درد نمیخوره

نه باباازاین وسایلا ک کاربردخاصی نداره هزینه نمیکنم الکی،بجاش همون لوازمای اصلی رومارک خوبترشومیگیرم