2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 54 پست
جاروبرقی و پلو پز و چرخ گوشت من پارس خزر رو پیشنهاد میکنم  اتو دستی فیلیپس خوبه اتو پرس ژانومه ...

ممنونم😘😘

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته نظر منه ها من خودمم همین کارو کردم  ولی شاید همسر ایندت ناراحت بشه چرا از اون راجب وسایل ...

جهازو نطر نمیپرسن که خانواده دختر متناسب با وصع مالی خودشون میخرن.

برام دعا کنین
عزیزم اگه نمیخای به این زودیا ازدواج کنی وسیله های تو چشو فعلا نگیر بیشتر خورده ریزه ها رو بگیر لیست ...

اره دیگه خودمم همینوگفتم ک

ب همسر اینده چ ربطی دارهرچی خرید بالای سرشون من ازدواج کردم خریدم ولی اصلا نظر کسیو نپرسیدم تازه دهن ...

اره درسته😉😘

جهازو نطر نمیپرسن که خانواده دختر متناسب با وصع مالی خودشون میخرن.

والا منو همسرم از اون بزرگتره بگیر تا اون قابلمه و ابکش با مادرم و خواهرم چهارتایی خریدیم 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

همزن ابمیوه گیر پلوپز و.. اینارو بخر وسایل برقی کوچیک اشپزخونه

وسلایل اشپزخونه فعلادلم نمیخادبخرم،گفتم اتوجاروبرقی چرخ خیاطی پنکه سبزی خوردکن،اول ایناروردیف کمم

بالاخره حالام ک میگن اینقدچیزاگرونه دوتاتیکه میشه ک

بنظرم دوتومنشو بده سرویس پلاستیک لیمون بگیر ابکش فلزی ۶ تایی بگیر اینارو بگیر برقی بزار بعد

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ب همسر اینده چ ربطی دارهرچی خرید بالای سرشون من ازدواج کردم خریدم ولی اصلا نظر کسیو نپرسیدم تازه دهن ...

منو همسرم و مادرم و خواهرم باهم رفتیم خرید از اون بزرگتره بگیر تا اون قابلمه و ابکش 

🤕به نظرم این طوری بهتره چون جفتمون باید خوشمون بیاد تا با لذت استفاده کنیم دیگه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

من وسیله برقی هام همه دلمونتی هس عالیه خیلی راضیم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
عزیزم چیزایی که واقعا استفاده میکنی و واقعا لازمت میشه رو بگیر، من خودم با اینکه چندساله ازدواج کردم ...

اره خودمم برهمین باورم😘

منو همسرم و مادرم و خواهرم باهم رفتیم خرید از اون بزرگتره بگیر تا اون قابلمه و ابکش  🤕به نظرم ...

من شوهرمم اومد ولی اصلا نظری نداد مف هرچی خودت دوست داری بگیر

والا منو همسرم از اون بزرگتره بگیر تا اون قابلمه و ابکش با مادرم و خواهرم چهارتایی خریدیم 

حالا شما استثنایین.وسایل برقی که همشون ی شکلن بستگی به پول خودت داره مارکش.فقط میمونه مبلو تخت و فرش که اونو فعلا نمیشه خرید از الان  وقتی ازدواج کرد نطر طرفو میپرسه و میخره

برام دعا کنین
میتونیم پولتو سکه بخری حالا نیم یا ربع بر حسب پولت که هم به روز بخری هم پولت بی ارزش نشه

خب اگ طلابخرم سال دیگش بخام گرون بفروشم،همون وسایل هم گرونترشده وهمون،همون میشه،وجهیزیه خیلی چیززیادداره همش نمیشه گف برااخرکار ک