2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 54 پست

سعی کن جنس خوب بگیرید تا بعدا پشیمان نشید 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
ببین شما یه لیست تهیه میکنی خب؟ بر حسب نرخ وسایل و پولی که ماهانه میتونی بزاری یه برنامه میریزی میتو ...

اره عزیزدارم خورده ریزارومیخرم فعلا

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انقدر همه چیز گرون شده و میشه هر چی بگیری ضرر نکردی ...من قبل گرونی اخیر برقیلمو گرفتم بعدش هم ...

اره گلم منم همینومیگم،اگه ادم بتونه وبگیره ضررک نمیکنه هیچ،بلکه سودداره خیلی

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
عزیزم انقدر همه چیز گرون شده و میشه هر چی بگیری ضرر نکردی ...من قبل گرونی اخیر برقیلمو گرفتم بعدش هم ...

ساید خریدی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه باباازاین وسایلا ک کاربردخاصی نداره هزینه نمیکنم الکی،بجاش همون لوازمای اصلی رومارک خوبترشومیگیرم

افرین ب تو گل😘😘

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉