2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 57 پست
 عفونت ادراری خیلی بده آیا ؟چجوری هست

عفونت کلا خوب نیست اگر هم توجخی بهش نشه وقتی عفونت ادراری گرفتی و مثانه و اینا میزنه ب کلیه من داشتم عفونت ادراری چون زیاااااااد خودمو میشستم و اینا و وسواس داشتم خلاصه کلیه هامم درد میکرد و ادرارمم قطع و صل میشد و کامل تخلیه نمیشد و خونم دیدم رفتم  سونو دادم مشکلی نداشتم فقط عفونت گفت احتنال داره داشته باشی ی دکتر دیگ رفتم گفت داری قرص داد خوردم واس ترشحمم داد خلاصه خوردم ولی درد کلیم کامل قطع نشدهزیاد درد نمیگیره ها ولی میگیره گاهی کم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همین حرف شمارو میزدم ولی مجبور شدم استفاده کنم اولش میترسیدم استفاده کنم ولی حالا یاد گرفت ...

خیلی ممنونم از توضیحاتون

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
عفونت کلا خوب نیست اگر هم توجخی بهش نشه وقتی عفونت ادراری گرفتی و مثانه و اینا میزنه ب کلیه من داشتم ...

خیلی ممنون بابت توضیحاتتون

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
 خیلی ممنون بابت توضیحاتتون

خاهش میکنم گلم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ی سوال من دردو سوزشم با قرص قطع شد بازم احتمال داره از کلیه باشه

من سوزش نداشتم فقط درد کلیه داشتم

ببخشید درد موقع ادرار هم داشتین

ن عزیزم هیچی خیلی کم فکنم ی بار دوبار شد اصلا

اخه من اقدام کردم واسه بارداری بعد یهو صبح که از خواب بیدار شدم اینجور شدم 

اهان من اخه مجردم شاید موقعیت شما فرق میکنه مطلع نیستم