2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 57 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مترانیتازول هر ۸ ساعت یه دونه می خورن فکر کنم  تو اشتباه  نفهمیدی؟

ن بابا اینقدر عفونت داشتم ک دکتر گفت زیاد بخور حتی دوبار پیشش رفتم گفتم نتونستم اینقدر زیاد بخورم و عفونت هم تموم نشده گفت باید خیلی بخوری  تا تموم یشه

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
من عفونت ادراری هم گرفتم سوزش و درد موقع ادرار داشتم مرتب قرص و پماد رو استفاده کردم لباس زیر هرروز ...

ممنون فردا شروع میکنم ب انجامش 

حتما عفونتت خیلی شدیده

آره آخه دوران پریودی شدیداً بو میداد خونم  بعد  رفتم دکتر و گفت از عفونتع ولی خب نوار بهداشتی مو عوض کردم بهتر شد نسبت ب قبل ولی خب هست . امروز هم لباس زیر پوشیدم میخواستم برم بیرون الان بو  عفونت گرفته

لباس زیر خودش باعث عفونته شیرینی هم دکتر به من گفت نخور خوب نیست

یه سوال بنظرت الان لباس زیرمو عوض کنم و یکی دیگه بپوشم و پد از این کوچولو ها بزارم تا عفونت ها بیاد ب پد یا پد جلو خارج شدن عفونت رو میگیرن ببخشید اینقدر رک میپرسم واقعا روم نمیشه از کسی تو فضای حقیقی بپرسم 

من عفونت ادراری هم گرفتم سوزش و درد موقع ادرار داشتم مرتب قرص و پماد رو استفاده کردم لباس زیر هرروز ...

عفونت ب کلیه ات نزده؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

[QUOTE=170126471]آره آخه دوران پریودی شدیداً بو میداد خونم  بعد  رفتم دکتر و گفت از عفونتع ولی خب نوار بهدا ...[/QUOTپیگیر باش عزیزم و به خودت برس من که دوران مجردی اصلا عفونت نگرفتم یک سالم هست ازدواج کردم تاحالا عفونت نکرده بودم چون خیلی رعایت میکنم حالا اینجوری عفونت گرفتم..دوتاهم بنظرم عوض کن بازم پیش یکی دیگه هم برو ضررنداره

[QUOTE=170126471]آره آخه دوران پریودی شدیداً بو میداد خونم  بعد  رفتم دکتر و گفت از عفونتع ...

من شورت هامو خیلی می‌شورم ‌.ختی دو ماه ی بار تو سرکه میزارم 

فقط مشکلم اینه بعد از دست سوییس خودمو خشک نمیکنم 

این بده

آقا ی سوال درد ندارد من همش میگم متاهل شدم از این پماد استفاده نمیکنم 

منم دقیقا همین حرف شمارو میزدم ولی مجبور شدم استفاده کنم اولش میترسیدم استفاده کنم ولی حالا یاد گرفتم ن درد زیادی نداره من اولش چون میترسیدم اینجور بود