2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 57 پست
مث زهر میمونه تازه من با آب قند میخورم یعنی 

از زهر هم بدتر بود بخور . از عفونت کثیف که بدتر نیست! اگه میدونستی الان چه میکروب های وحشتناکی تو رحمت هستن قرص که سهله سم هم میخوردی. حتما بخور و تنبل نباش

اره خیلی

ینی فکر میکنم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عفونت دارم شب  پنجم هست دارم پماد استفاده میکنم خداروشکر بهترم شماهم مرتب قرصارو بخوری خوب ...

خدا کنه  یعنی وقتی میخورم هم باید زهر بودنش رو تحمل کنم هم درد شکم میگیرم

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
آخه روزی ۸تااااا😭😭

میدونم بدمزس من خودم هر12 ساعت 2 تابود نمیتونستم بخورم ولی خب چاره ای نیس

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مث زهر میمونه تازه من با آب قند میخورم یعنی 

وا من خوردم اینجور نبود خو

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
فکر کنم اشتباه متوجه شدی هر ۸س  خیلی خطرناک ۸تا 😬😬

ن گفته هر شیش ساعت دو جفت 

خب شبانه روز 24ساعته میشه  4 دور قرص خوردن ک جفتی هم گفته بخور و میشه 8تا قرص 

خدا کنه  یعنی وقتی میخورم هم باید زهر بودنش رو تحمل کنم هم درد شکم میگیرم

من عفونت ادراری هم گرفتم سوزش و درد موقع ادرار داشتم مرتب قرص و پماد رو استفاده کردم لباس زیر هرروز عادت دارم عوض میکنم با ژل بهداشتی خودمو میشورم از امروزم دامن پوشیدم بدون شورت بهم گفتن اینکارو کنم و عنبرنسا  دود کنم بهتر میشم

منم عفونت دارم شب  پنجم هست دارم پماد استفاده میکنم خداروشکر بهترم شماهم مرتب قرصارو بخوری خوب ...

چ‌پمادی میزنی ب من ی پماد داده ب اسم تریامسینلون ان ان

از زهر هم بدتر بود بخور . از عفونت کثیف که بدتر نیست! اگه میدونستی الان چه میکروب های وحشتناکی تو رح ...

چشم . از فردا شروع میکنم 😘😘مرسی ک میترسونیم و باعث میشی ب خودم کمک کنم