2821
2789
عنوان

لطفا بیاین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

528 بازدید | 29 پست

دوستان خواهر زاده م 4سالشه .امروز رفته متخصص غدد گفتن دیابت نوع 1داره بستریش کردن وانسلین زدن براش.

داریم دیونه میشیم .کسی در مورد این مریضی چیزی میدونه؟؟؟

نمیدونم گلم اما امیدوارم زودتر خوب بشه طفلی🥺🌻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر زادت چاقه.؟چون یکی از آشنایان پسرش 6 سالشه خیلی چاقه اونم چند وقت پیش بخاطر دیابت چند روز بستر ...

نه والا چاق نیست .تو افراد درجه دو پدرش ینی وپسر خاله پدریش دیابت هست😭

نه والا چاق نیست .تو افراد درجه دو پدرش ینی وپسر خاله پدریش دیابت هست😭

سلام ببخشید مزاحمتون شدم.من میخوام پارچه فروشی بزنم الان پیجتون رو دیدم میشه لطف کنید کمکم کنید و اینکه بهم بگید از کجا میتونم پارچه ی عمده گیر بیارم.تازه میخوام شرو کنم در حد ۱۵ تا ۲۰ تومن جنس بیارم یه کار خونگی دستو پا کنم اگه برات مقدوره لطفا کمکم کنید

خدای من خرابت میشوم مرا هرگونه که میخواهی از نو بساز
سلام ببخشید مزاحمتون شدم.من میخوام پارچه فروشی بزنم الان پیجتون رو دیدم میشه لطف کنید کمکم کنید و ای ...

سلام کدوم شهری؟

بستگی به مصرف شهر محل زندگیتون داره.

چه نوع پوشش وپارچه ای برات کاربرد داشته باشه

ما سقز استان کردستانیم .اگه بیاین اینجا پارچه عمده زیاده 

سلام کدوم شهری؟ بستگی به مصرف شهر محل زندگیتون داره. چه نوع پوشش وپارچه ای برات کاربرد داشته باشه ...

من ایلام هستم.اطراف ما کرپ حریر کاربرد داره زیاد با لمه  و ریون و انواع نخی.ولی مجلسی کمتر میبرن.خواهش میکنم یکم بهم کمک کن واقعا نمیدونم از کجا شرو کنم.دنبال یه جا میگردم که پارچه ی عمده البته با قیمت ارزون داشته باشه خواهشا شما اگه میتونی از جایی که پارچه میارید به منم معرفی کنید آخه کارمم فقط در حد فروش خونگی هست فعلا

من ایلام هستم.اطراف ما کرپ حریر کاربرد داره زیاد با لمه  و ریون و انواع نخی.ولی مجلسی کمتر میبر ...

عزیزم پیج مال خواهرم بود اونم الان کار نمیکنه.چون رفته تهران.

میخوای بیای سقز مرکز پارچه س .از نزدیک چند تا مغازه رو ببین مقایسه کن قیمتا .وخرید کن .

اگه فک میکنی کمکی از من ساخته س در خدمتم

عزیزم پیج مال خواهرم بود اونم الان کار نمیکنه.چون رفته تهران. میخوای بیای سقز مرکز پارچه س .از نزدی ...

اگه برات ممکنه بخدا ثواب داره چون واقعا نمیدونم کجا پارچه ی خوب داره و قیمت مناسب.جایی که خودتون واقعا ازش خرید کردین عمده و جنساش خوب بوده بهم معرفی کنید واقعا ممنونتون میشم

پارچه های پیج خودتونم نگا کردم واقعا همه طرحاشون عالیه اگه بتونم همچین طرحایی با قیمت مناسب گیر بیارم تا عمر دارم مدیونتونم.هرچی از خدا میخوای بهت بده انشاءالله

اگه برات ممکنه بخدا ثواب داره چون واقعا نمیدونم کجا پارچه ی خوب داره و قیمت مناسب.جایی که خودتون واق ...

عزیزم ما خودمون از اکثر مغازه ها خرید میکردیم .کارمون مجازی بود مغازه نداشتیم .قیمتا تو بازار متغیر هست ولی فرق چندانی نداره .باید پارچه مورد نظر رو چند جا قیمت بگیری .وبه فروشنده بگی عمده میخوام باهات کنار بیاد.مثلا الان پارچه کرپ هست از متری ۴۰تا ۱۵۰

تا حدی که من خبر داشته باشم .حریر قواره و متر بستگی به جنسش داره‌.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز