2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 29 پست
عزیزم ما خودمون از اکثر مغازه ها خرید میکردیم .کارمون مجازی بود مغازه نداشتیم .قیمتا تو بازار متغیر ...

ببخشید گلم وقتتو میگیرم.بخدا خیلی درگیرم یه وامی گرفتم واسه اشتغال باید حتما مغازه بزنم.الان طرفای ما کرپ حریر متری ۶۰ تومنه البته خورده فروشی.مثلا شما میگی از هر مغازه یه نوع پارچه بخرم عمده بهم بده

خدای من خرابت میشوم مرا هرگونه که میخواهی از نو بساز
پارچه های پیج خودتونم نگا کردم واقعا همه طرحاشون عالیه اگه بتونم همچین طرحایی با قیمت مناسب گیر بیار ...

عزیزم پیج مال یه سال پیشه و الان کار نمیکنیم .از همین پارچه ها خیلی زیاده تو بازار و به نظرم حالا که میخوای خرید کنی ارزش داره بیای از نزدیک ببینی.

چون الان دلار رفته بالا بیشتر از جنسای بیرون جنس ایرانی ارزونتر در میاد .پارچه های سقز ۹۰درصد مال چین وترکیه س

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پیج مال یه سال پیشه و الان کار نمیکنیم .از همین پارچه ها خیلی زیاده تو بازار و به نظرم حالا که ...

یعنی گرون تره؟؟

ببخشید گلم وقتتو میگیرم.بخدا خیلی درگیرم یه وامی گرفتم واسه اشتغال باید حتما مغازه بزنم.الان طرفای م ...

شاید بده بستگی به فروشنده داره .مغازه های خیلی بزرگی هست که مطمئنم در حد پولی که داری پارچه مورد نظرو در همون مغازه میتونی تهیه کنی

شاید بده بستگی به فروشنده داره .مغازه های خیلی بزرگی هست که مطمئنم در حد پولی که داری پارچه مورد نظر ...

شرمندتم که انقد سوال میپرسم.میتونم آدرس چنتا از جاهایی که عمده دارن ازتون بگیرم.همونایی که خودتون خرید کردین؟؟و راضی بودین؟

یعنی گرون تره؟؟

دلار بالا بره حتما پارچه هم گرونتر میشه .

باور کن دو سه سال پیش اینجا پارچه نخی برا بیجامه بود متری ۳تمن الان دقیق همون پارچه ۲۰تمن به بالاس

دلار بالا بره حتما پارچه هم گرونتر میشه . باور کن دو سه سال پیش اینجا پارچه نخی برا بیجامه بود متری ...

اره درسته ولی من اگه بتونم یه جایی پیدا کنم پارچه ی عمده بیارم یکم دستم بند بشه خوبه بخدا نمیدونم چیکار کنم

شرمندتم که انقد سوال میپرسم.میتونم آدرس چنتا از جاهایی که عمده دارن ازتون بگیرم.همونایی که خودتون خر ...

آدرس رو که یه راسته بازاره .پشت سر هم مغازه س .حراجیم توشون هست .ولی من بگم شماره یا پیج کسی رو میدونم که منصف باشه والا نمیدونم .

دایی خودمم مغازه داره .بیشتر پارچه هاش برا لباس کوردیه

آدرس رو که یه راسته بازاره .پشت سر هم مغازه س .حراجیم توشون هست .ولی من بگم شماره یا پیج کسی رو میدو ...

ن شماره یا پیج ن .همین راسته بازارو داره فقط سقز؟؟مریوان یا بانه بنظرت پارچه داره؟

ن شماره یا پیج ن .همین راسته بازارو داره فقط سقز؟؟مریوان یا بانه بنظرت پارچه داره؟

من خودم سقزیم .الان خونه م بانه س.

سقز قیمتاش از همه شهرا بهتره .ینی بانه هم بیشتر جنساشون از سقز میگیرن.

قبلا که قطب پارچه بود .الان گرونی یه کم کم رونقش کرده .قبلنا بیشتر مغازه ها فقط عمده فروش بودن.مریوانم رفتم قیمتاش در حد سقز ویه کم بیشتر شاید .

شنیدم گناوه هم پارچه هاش خوبه .

سقز بازار  پشت قازاخانه  وراسته بازار اردلان نزدیک هم کلا پارچه س .

عمده فروش وخرده فروش .از همه مدل پارچه م هست .بازار پشت قازاخانه جنساش به نسبت ارزونتره

من خودم سقزیم .الان خونه م بانه س. سقز قیمتاش از همه شهرا بهتره .ینی بانه هم بیشتر جنساشون از سقز م ...

والا خودم چن وقت پیش رفتم گناوه واقعا هیچی نداشت قیمتاش از شهر خودمون گرون تر بود.بخدا تو حساب کن از ایلام اومدیم تا گناوه نزدیک ده ساعت ا بیشتر تو راه بودیم همونجوری برگشتیم.الان میترسم دوباره بیام دست از پا دراز تر برگردم.شوهرم میگه بریم گناوه بگردیم زیاد پیدا میکنیم.ولی خودم سقزو ترجیح میدم

سقز بازار  پشت قازاخانه  وراسته بازار اردلان نزدیک هم کلا پارچه س . عمده فروش وخرده فروش ...

مرسی عزیز دلم خدا ازت راضی باشه.انشاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده.خدا کنه بتونم جنس خوب پیدا کنم یه دنیا ازت ممنونم.بازم ببخشید وقتتو گرفتم امیدوارم بتونم مث پارچه های خودتون پیدا کنم

والا خودم چن وقت پیش رفتم گناوه واقعا هیچی نداشت قیمتاش از شهر خودمون گرون تر بود.بخدا تو حساب کن از ...

حالا گناوه رو رفتی یه روز سقزم بیا .نمیدونم والا دو تاش شهرای مرزین 

باور کن من خودم دیروز یه روسری گرفتم سقز ۲۷۰تمن شد .

کلا قیمتا به لطف بزرگان بالا رفته .ولی سقز به نظرم سر بزن پشیمون نشی ان شاءالله .

حالا گناوه رو رفتی یه روز سقزم بیا .نمیدونم والا دو تاش شهرای مرزین  باور کن من خودم دیروز یه ...

انشاءالله.ممنونم بازم از لطفت😍