2777
2789
عنوان

فال 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 105 پست

خب بچه ها فال هاتون تموم شد انشاءالله همه به حاجت هاتون برسین اگه به خیرتون هست.بهترین ها رو براتون آرزومندم.لطفا برای منم دعا کنید.ممنون🌺🌺🌺🌻🌻🌺🌻🌻🌼🌼🌻🌺💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بچه ها فال هاتون تموم شد انشاءالله همه به حاجت هاتون برسین اگه به خیرتون هست.بهترین ها رو براتون ...

منو نگرفتی ک گلی😀🌸

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
عزیزم منم بگیر لطفا  نیتم رسیدن ب عشقم💙

😞😞میخام برم😭😭باشه چون خیلی گلی

شما برای رسیدن به خواسته هایتان از جانب اطرافیانت مورد سرزنش واقع شده اید.اگر به تصمیم خود اعتقاد دارید از سرزنش دیگران نترسید وتزلزل به خود راه ندهید‌.به آینده امیدوار باشید ورازداری را فراموش نکنید.در ضمن لزومی ندارد دیگران از مسائل و مشکلات شما مطلع باشند،قدر فرصت ها و وقتتان را بدانید.

😞😞میخام برم😭😭باشه چون خیلی گلی شما برای رسیدن به خواسته هایتان از جانب اطرافیانت مورد سرزنش واق ...

ببخشید عزیزم

مرسی💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نکته اول هر اتفاقی که قرار است بیفتد شرایط خاص خود را می طلبد که شما فعلا در آن شرایط که در ذهن می پ ...

من  ب نیت دوست داشتنش گرفتم و اینکه ب ازدواج باهام فکر می‌کنه حتی کم. درست گفته 

چون وضع مالی طرف براش مهمه و در واقع تو ذهن منم هست ک پیشرفت کنم تو این مورد  . میشه برام دعا کنی ک شرایطمم اوکی بشه و بهش برسم 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲