2777
2789
عنوان

فال 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 105 پست
نیت کردم 😊

آنچه می طلبید به سادگی به دست نمی آید زیرا عواملی باید دست به دست هم بدهند تا نتیجه موردنظرتان ایجاد شود.شما در انجام برخی وظایفتان کوتاه آمده اید.فعلا ودر کوتاه مدت صلاح نیست به خواسته تان برسید،اما در دراز مدت باب امید باز است واین تلاش شما را می طلبد،همراه با وفای به عهد،توکل به خدا و بالاخره حفظ شادابی و طراوت روحی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  نیتم رسیدن ب عشقم

آین اخرین فاله😬😁😁😂

کارت رونق گرفته و خواسته ات برآورده شده است.به ظاهر توجه نکن وبا مسائل،احساسی برخورد نکن.به حقیقت امور بنگر اگر سطحی فکر کنی همواره سرگردان خواهی بود.ارتباط خود را با خداوند بیشتر کنید و باهمه با خوش بینی برخورد کنید وبدبین نباشید وبه ظواهر امور اکتفا نکنید.

آین اخرین فاله😬😁😁😂 کارت رونق گرفته و خواسته ات برآورده شده است.به ظاهر توجه نکن وبا مسائل،احساس ...

خواهش میکنم واسه من بگیر یکی ببرات دوتا آیه الکرسی میخونم یکی هم خوندم. خواهش می کنم 🙏

منم نیت کردم

نکته اول هر اتفاقی که قرار است بیفتد شرایط خاص خود را می طلبد که شما فعلا در آن شرایط که در ذهن می پروانید نمی باشید.باید مقدمات کار فراهم شود.نکته دوم آنکه شما بسیار شخص باهوش و مهربان هستید،از حسد،کینه،بخل،طمع،حرص،ترس بپرهیزید.سعی کنید به عنوان یک شخص متعهد و مهربان شناخته شوید.☺

نیت اینکه از بلاتکلیفی در بیام و اشتی و اینا

وای فک کنم درست دراومد برات😍😍👇

آنچه به دنبال آن هستید با رفتن پیش استاد میسر می شود.در زندگی سطح توقع خود را بالا ببرید وبه خواسته های کوچک راضی نشوید.وقتی بین دونفر از خودگذشتگی وفداکاری باشد بهتر می توان مسائل را حل کرد.آنکه از او رنجیده اید حق با اوست پس با مسائل با قضاوت عادلانه برخورد کنید.برای تغییر در حال وهوای زندگی مسافرتی ترتیب دهید💗

خواهش میکنم واسه من بگیر یکی ببرات دوتا آیه الکرسی میخونم یکی هم خوندم. خواهش می کنم 🙏

باشه گوگولی میخاستم الان بگیرم لطفا فقط برای بهتر شدن حال دلم دعا کن فدات💙💙💙

باشه گوگولی میخاستم الان بگیرم لطفا فقط برای بهتر شدن حال دلم دعا کن فدات💙💙💙

ممنون عزیز دلممم لطف میکنی.. چشم حتما انشالله بحق امام رضا حال دلت خوب خوب بشه. منم حال دلم خیلی بده میخام ببینم جواب فالم چی میشه 😔. 

شما بسیار محکم تر از آنچه فکر می کنید هستید، همیشه راه حلی برای هر مشکلی هست باید آن را پیدا کنید.سعی کن جدی تر به زندگی و عوامل آن بیندیشی تا نتایجی بهتر بگیری.در چند روز آینده خبری بسیار خوشحال کننده به شما خواهد رسید.😍

خوبه ایشالا برسی😁😍😚

عزیزم منم بگیر لطفا 

نیتم رسیدن ب عشقم💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره