2777
2789
عنوان

فال 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 105 پست
من نیز هم

سعی کنید به آنچه که خداوند به شما عطا کرده است قانع باشی و از زیاده خواهی وجاه طلبی بپرهیزی تا به دیگران نیازمند نباشی.باید به خاطر دلت زندگی کنی نه به خاطر حرف دیگران وتمامی عادت های زشت را از خودت رور کن وازنعمت هایی که خداوند به شما داده لذت ببر وشکرآن را به جا آور.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم واسه من نگرفتی اخه بگیر لطفا نیت کردم 

به نوبت میگیرم عزیزم 

خب فال شما:کسی از تو کمک خواسته است اگر از دستت بر می آید کوتاهی نکن.از پیران دانا وصاحبان ذوق کمک بگیر آن ها اسراری می دانند وشما را هم مطلع می کنند.هرتصمیمی استقامت می خواهد شما اگر می خواهید به خداوند نزدیک شوید باید در تمامی کارهایتان حوصله به خرج دهید.دل را یکدله کنید و از ظاهرسازی وزرق وبرق دنیا خود را رها سازید تا به سعادت دست یابید.

برا من😁

خداوند متعال در وجود شما گوهر باارزش پرورانده است که شما را به اوج می رساند.هنری که شما دارید با توجه به اینکه با تلاش وپشتکارواعتماد به نفس به وجود آمده باعث برجسته شدن شما میان دیگران شده است.از کسانی که باعث این موفقیت شده اند کمال تشکر را به جای آورده و شاکر نعمت هایی باشید که خداوند به شما عطا کرده است.

عزیزم من نیت کردم منتظرم

گویا شما کسی یا چیزی را که می خواسته اید به آن دست نیافته اید ،صبور باشید که در صبر مشکلات حل می شود وچون در دلتان آرزومند شرایط بهتری هستید.این بسیار ارزشمند است و انشاءالله نیت خوب و صحیح شما به وقوع خواهد پیوست.از مشورت با دانایان غافل نشوید.

من    

در مورد مشکلاتتان با خیلی ها صحبت می کنید این کار رانکنید اسرار زندگیتان را با کسی در میان نگذارید.انشاءالله شرایط ما بهتر می شود مشروط بر اینکه روابطتتان را با خداوند مستحکم کنید

منو هم بگیر تکم کن بیام بخونم لطفا

مبارک باد بر شما،آنچه در خواب دیده اید یا در آرزوهای خود تمنا آن را داشته اید به آن می رسید.حافظ برای شما چند توصیه دارد: ا.به زودی صله یا جایزه ای به شما می رسد از آن درست استفاده کنید.۲.برای رسیدن به هدفتان صبور باشید.۳.موفقیت شما در کوچک شمردن غم و اندوه است.

@۶۷خوشکلهf  

گویا شما کسی یا چیزی را که می خواسته اید به آن دست نیافته اید ،صبور باشید که در صبر مشکلات حل می شود ...

عزیزم ممنون

برات سوره ی قدر خوندم

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
در مورد مشکلاتتان با خیلی ها صحبت می کنید این کار رانکنید اسرار زندگیتان را با کسی در میان نگذارید.ا ...

واقعا معذرت میخوام اگه تونستین و وقت داشتین یکی دیگه لطف میکنین برام بگیرین واقعا شرمنده. اخرین نفر 🙏🙏🙏براتون آیه الکرسی میخونم 

برا منم بگیر لطفا نیت کردم

آنچه که  شخصی برای شروع می خواهد مستلزم تحمل مشکلاتی است ولی خواسته شما ارزش دارد وباید آن رابه اتمام برسانید.نذری بر عهده شماست باید آن را هر چه زودتر انجام دهید.سعی کن قانونمند زندگی کنی تا وکم کم راز های  موفقیت را کشف کنی.

من 😬

آنچه هدف شماست بسیار ارزشمند است وباید از هیچ تلاشی دریغ نکنید چند نکته را به توصیه می کنم: ا.مشورت و پایداری با دانایان، ۲.زیبایی وگیرایی هدف،۳-هیچ گاه فرصت های زندگیتان را برای دریافت مطالب کلی مصرف نکنید‌.به راههای عملی بیندیشید و مطمئن باشید باتوکل به حضرت حق به آرزوهایتان می رسید.

بوییی مننننن😉

گمشده ای دارید که بزرگی و عظمت او راحس کرده اید.آنچه به دنبال آن هستید محاطره آمیز و مشکل آفرین است با چشم بازتری امور ومسائل را مورد بررسی قرار دهید لزومی ندارد که آنچه را در دل دارید همگان از آن مطلع شوند.خواسته هایتان را با افرادی که صلاحیت دارند در میان بگذارید و از عبادت و راز ونیاز با خدا غافل نشوید.