2777
2789
عنوان

فال 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

عشق جلوه شکوه خداوند است توهم با تمامی غم هایی که در دل داری به آرزوی دیرینه خود یعنی دیدار یار می رسید.شما باید تمامی وظایف شرعی خود را در مقابل حضرت حق آن هم به خاطر خودتان انجام بدهید.شادی وغصه هردو کنار یکدیگر است وهردو گذرا.درمسیری که پیش رو دارید پایدار باشید واز سرزنش دیگران نهراسید و وفادار باشید.

مننننن

از دورویی دوری کن وبا کسانی که دارای این خصوصیت بسیار زشت هستند معاشرت نکن.آن ها در رفتارهای خود صادق نیستند ونباید به آنها اعتماد کرد باید همراهی انتخاب کنی که از محاسن باارزش برخوردار باشد.کلیه آرامش شما کنار گذاشتن غم وناراحتی می باشد.تلاش و همت عالی داشته باش و با افراد با تجربه مشورت کن.به امید روزهای خوب.

گلممممم واسه منمم بگیرررر لطفاا 😔

نباید از رفتار های دیگران رنجیده شوید هر شخصی رفتار به خصوص خودش را دارد.نباید احساس تنهایی کنید وبرای موضوع راه حل مناسبی باید پیدا کنی.از زندگی واتفاقاتی که برای دیگران می افتد درس بگیر و تجربه آن ها را سرلوحه کارهای خودت بگذار تا در زندگی سعادتمند باشی.یادتان باشد ذکز خداوند آرامش دهنده قلب هاست.💖

Man✋🏻

به شما باید تبریک گفت به خاطر برگزیدن این فال،زیرا به زودی برای شما موفقیتی حاصل می شود واین موضوع دلیلی برای یک جشن باشکوه است.درجاتی که هر شخصی در طول زندگی آن را به دست می آورد دلیلی خوب برای شادی وآرامش و اعتماد به نفس است.قدر آن را بدان‌.

من حافظ زیاد باز میکنم برای منم بفرست

تلاش بسیاری نموده ای آنچه را می طلبید در گرو پایداری و استقامت می باشد و بدون صبر حاصل نمی شود.از هیچ مانعی نترس و سعی کن راهی برای پشت سرگذاشتن آن پیدا کنی تا به زودی به آرامش مورد نظر دست یابی.به عهدت وفادار باش که عهد شکنی موجب دل شکستن،موجب دل شکستن های خطرناک است.